O adolescentă de 13 ani ar fi alunecat, la metrou, la staţia Piaţa Unirii 1. Fata a fost salvată fără a fi rănită

4 săptămâni in urmă 2

O fată de 13 ani ar fi alunecat la metrou, luni seară, la staţia Piaţa Unirii 1, dar a fost salvată fără a fi rănită. Metrorex anunţă că circulaţia a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime.

O adolescentă de 13 ani a alunecat din metrou, la staţia Piaţa Unirii 1

O adolescentă de 13 ani a alunecat din metrou, la staţia Piaţa Unirii 1

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

”Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la staţia de metrou Piaţa Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greşeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale. Conform procedurilor care se aplică in astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou”, a transmis, luni seară, Metrorex.

A fost vorba despre o fată de 13 ani, care a fost salvată fără a fi rănită, scrie News.ro.

”Precizăm că circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Piaţa Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: «În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului»”, a mai transmis compania.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

metrou metrou capitala piata unirii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă