Nuntă „drive-thru”, soluția a doi tineri pentru a avea 10.000 de invitați la eveniment

2 luni in urmă 16


Pandemia de coronavirus a spulberat planurilor multor cupluri care visau la o nuntă mare. Totuși, doi tineri din Malaezia au „driblat” restricțiile conform cărora lista de invitați trebuia să se limiteze la 20 de persoane. Ei au reușit să aibă alături 10.000 de oameni, într-o manieră sigură, informează BBC.


Nunta celor doi a fost transformată într-un eveniment de tip drive-thru.


Duminică dimineață, tinerii proaspăt căsătoriți s-au oprit în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, în timp ce oaspeții treceau prin fața lor încet, cu mașinile.


Geamurile au rămas ridicate, în timp ce oaspeții le-au transmis tinerilor căsătoriți felicitări de la distanță.Mirele, care se numește Tengku Muhammed Hafiz, și mireasa, pe numele ei Oceane Alagia, nu sunt niște tineri oarecare. El este fiul unui influent politician malaezian și fost ministru al cabinetului Tengku Adnan.


„Sunt informat că există mai mult de 10.000 de mașini aici”, a scris pe Facebook socrul mare, care a și postat mai multe fotografii.


„Eu și familia mea suntem foarte onorați. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles și ați respectat toate procedurile și nu ați ieșit din mașină”, a mai notat acesta.


View this post on Instagram

A post shared by Oceane Alagia (@oceanealagia)


A durat aproximativ trei ore până când toți cei 10.000 de „participanți” la nuntă i-au salutat pe miri. Apoi, a urmat masa.


Toți invitații și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze.


Nunta a avut loc cu o zi înainte ca tatăl politician al mirelui să fie găsit vinovat într-un caz de corupție, fiind condamnat la 12 luni de închisoare.


În prezent, Malaezia se luptă cu un nou val de cazuri de COVID-19. Până acum, țara a înregistrat aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.


Foto: Facebook / Official Kunan


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă