Nunta de lux a lui Gheorghe Gheorghiu din America. Cei peste 500 de invitați nu au fost serviți cu sarmale, ci cu preparate alese

2 săptămâni in urmă 19

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit duminică, 14 noiembrie, în Statele Unite ale Americii. Evenimentul a ieșit așa cum și-au dorit, iar apropiații le-au fost alături în ziua cea mare. Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu le-au fost nași, ei fiind și cei care au făcut primele dezvăluiri despre nunta de peste Ocean.

Artistul, în vârstă de 67 de ani, s-a căsătorit duminică cu Gabriela, patroana unui lanț de restaurante cu specific românesc din America. Cununia religioasă a avut loc într-o biserică românească din New York, oficiată de preoți români. Biserica a fost ornată cu flori, totul a fost aranjat după bunul lor plac.

Petrecerea a avut loc la un superb local din New York și totul a ieșit așa cum și-au imaginat. La eveniment au fost invitați apropiații cuplului, iar nași le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei. Cei doi și-au dorit o nuntă perfectă și au și reușit. Cei prezenți s-au putut bucura de o gamă largă de prăjituri, de înghețată și de sașe sau șapte feluri diferite de mâncare. Mirii nu i-au servit pe cei peste 500 de invitați cu sarmale, ci cu preparate alese.

Nașa Maria Dragomiroiu a făcut primele dezvăluiri despre nunta de lux din America. „Am jucat, a fost extraordinar de frumos, o nuntă…cea mai frumoasă nuntă posibilă. A fost minunat și suntem fericiți că noi am fost nași, părinții spirituali ai acestui cuplu. (…) Au fost Vărul Săndel, Angela Rusu Moldovan, a fost și Nicu Paleru. (…)

Au fost peste 500 și ceva de oameni. A fost cea mai frumoasă nuntă românească din New York care a existat vreodată. Asta să se știe. E prima oară când l-am văzut pe Gigi Gheorghiu în costum. Am avut români din Chicago, Miami, San Francisco, prieteni de-ai noștri pe care îi știm de-o viață”, au povestit Maria Dragomiroiu și soțul ei la PRO TV.

maria-dragomiroiu-nunta-gheorghe-gheorghiu-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„N-au fost sarmale, dar știți ce se întâmplă, dacă jucai găseai alt fel de mâncare. Au fost șase, șapte feluri de mâncare”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit că a și cântat la nunta finului ei, dar a și plâns de emoție. „Am cântat și am fost emoționată. Eu am și plâns atunci, așa de mult m-a emoționat. Erau așa de frumoși și mi-era așa de drag. Eram așa de mândri noi ca nași, că ne-a îngăduit Dumnezeu să fim noi nașii acestor oameni care își unesc sufletele într-o anumită perioadă a vieții, dar frumoasă”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu, la Pro TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă