Nuntă cu peste 300 de invitați la Tecuci, în plină pandemie COVID. Polițiștii au oprit petrecerea VIDEO

1 lună in urmă 2

Nuntă cu peste 300 de invitați la Tecuci, în plină pandemie COVID. Evenimentul privat a avut loc la un cunoscut restaurant din Tecuci, majoritatea invitaților fiind din comune Toflea și Brăhăești. Nuntașii nu respectau nicio măsură impusă de autorități pe durata pandemiei COVId, fiind înghesuiți la mese de câte 10 persoane, conform PRO LIDER FM.

Citește și: Trabant de zăpadă construit de un tânăr din Cluj. Cum i-a venit ideea ingenioasă. GALERIE FOTO

Poliția Tecuci urmează sa aplice sancțiuni contravenționale organizatorului nunții și proprietarului salonului. Potrivit Legii 55/2020, evenimentele publice și private sunt interzise.

Nuntă cu peste 300 de invitați la Tecuci, în plină pandemie COVID. De asemenea, un alt eveniment asemănător a avut loc tot la Tecuci, în noaptea de joi seara. Zeci de persoane au participat la o petrecere într-un restaurant din oraș, al cărui proprietar ar fi avut probleme cu legea în trecut, fiind condamnat pentru agresiuni sexuale.

Imagini de la petrecerea ilegală au fost transmise live pe Facebook, de mai mulți invitați. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe patronul restaurantului, dar și pe câțiva dintre participanți, iar toți au fost amendați.

Petrecere de logodnă între doi minori, de 12 și 15 ani. Amenzi și dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului

Oamenii legii din Dolj au împărțit amenzi în valoare de 40.000 de lei după organizarea unei logodne între doi minori, de 12 și 15 ani. De asemenea, a fost deschis și un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Polițiștii au dat amenzi în valoare de 40.000 de lei după ce nu s-au respectat măsurile impuse în contextul pandemiei COVID, conform craiovaforum.ro.

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti – Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public a fost încărcat un material audio-video în care mai multe persoane nu respectă prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.

În urma vizionării materialului audio-video au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei fiecare, conform Legii 55/2020. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă