Nuntă cu aproape 170 de invitați, organizată la hotelul omului de afaceri Ștefan Mandachi, ”spartă” de polițiștii din Suceava

1 săptămână in urmă 1

Poliția a descins sâmbătă seară la o nuntă, unde participau aproximativ 170 de persoane, în municipiul Suceava, fără a respecta regulile impuse de pandemie, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Ionuț Epureanu. Evenimentul a fost organizat în restaurantul hotelului patronat de Ștefan Mandachi, cunoscut pentru că a construit simbolic în 2019 primul metru de autostradă din Moldova, potrivit Hotnews.

Potrivit sursei citate, la eveniment participau aproximativ 170 de persoane, dar 15 au reușit să plece până la sosirea forțelor de ordine.

De asemenea, aproximativ 150 de participanți la nuntă au fost sancționați cu avertisment. Mirii au fost sancționați cu câte 2.000 de lei, iar administratorii restaurantului au fost amendați cu 10.000 de lei.

Polițiștii au dat amenzi în valoare totală de 14.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55 privind starea de alertă, care interzice organizarea de evenimente private.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă