Numele lui Reghecampf, vehiculat ca variantă pentru naţionala României. "Nu e un subiect pentru mine"

4 zile in urmă 11

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

De la meciul disputat luni pe Ghencea, anunţul lui Rădoi (40 de ani) este mai dezbătut decât victoria cu Armenia, scor 1-0, şi urcarea României pe loc de baraj pentru CM 2021 din Qatar.

Reghecampf nu vrea să discute despre varianta preluării echipei naţionale a României

"Nu e subiect pentru mine, eu sunt la Universitatea Craiova şi muncim pentru această echipă. Sunt antrenori liberi de contract care pot fi contactaţi, dacă Mirel Rădoi va pleca. Olăroiu, Boloni, Mutu sunt nume care în acest moment nu au angajament şi fiecare dintre ei poate fi o soluţie. Dar poate că Mirel nu o să plece", a declarat Reghecampf pentru digisport.ro.

În această întrerupere de campionat, băieţii au muncit foarte bine. Chiar dacă ne-au lipsit şase jucători, dintre care cel puţin trei titulari cerţi, antrenamentele realizate ne-au ajutat. Am avut timp să ne antrenăm intens, să lucrăm anumite chestii", a mai spus Reghecampf.

În 2014, Burleanu l-a vrut pe Reghecampf la naţionala României

Laurenţiu Reghecampf a mai fost pe lista lui Răzvan Burleanu după ce a câştigat şefia Federaţiei Române de Fotbal şi "tricolorii" s-au despărţit de Victor Piţurcă.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Acum, după 11 etape în Liga 1, Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 19 puncte, la trei de locul 2, ocupat de FCSB şi la 11 lungimi de CFR Cluj. După cum se ştie, la finalul sezonului regulat punctele se înjumătăţesc.

În ultima etapă, Univesitatea Craiova a învins rivala U Craiova 1948, scor 2-0, rezultat care a dus la demiterea lui Adrian Mutu de către Adrian Mititelu.

Rezumat video U Craiova 1948-Universitatea Craiova 0-2

Etichete: laurentiu reghecampf , mirel radoi , antrenor nationala , antrenor craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă