Nume surprinzător pe lista celor de la FC Barcelona! Andre Silva, colegul lui Cristiano Ronaldo din naționala Portugaliei, este numărul 9 dorit de clubul catalan

1 lună in urmă 3

FC Barcelona este interesată de portughezul Andre Silva, pe care Eintracht Frankfurt cere 40 de milioane de euro.

Clubul blaugrana a evitat să confirme public negocierile pentru atacantul lusitan, reprezentat de celebrul Jorge Mendes.

Atacantul portughez Andre Silva de la Eintracht Frankfurt este dorit de FC Barcelona pentru a ocupa poziția de număr 9

Conform nemților de la Bild, FC Barcelona se interesează de transferul vârfului portughez Andre Silva, care are un sezon excelent în Bundesliga.

Cu toate acestea, catalanii nu pot satisface pretențiile financiare ale celor de la Eintracht Frankfurt, care solicită 40 de milioane de euro în schimbul atacantului lusitan.

Andre Silva, 25 de ani, a evoluat până acum în carieră pentru FC Porto, FC Sevilla și AC Milan.

Koeman insistă pentru Depay, care ar veni gratis

Fotbalistul reprezentat de celebrul agent Jorge Mendes este la cel mai bun sezon al său din Bundesliga, cu cele 22 de goluri pe care le-a marcat până acum.

Nu este pentru prima dată când Andre Silva se află pe lista de transferuri a Barcelonei, deși prețul său ridicat este un impediment pentru succesul operațiunii.

Potrivit celor de la Bild, Eintracht este de acord să-l vândă pe starul portughez cu 40 de milioane de euro, dar cotidianul german amintește că antrenorul catalanilor Ronald Koeman insistă pentru aducerea lui Memphis Depay, care își va încheia contractul cu Lyon la vară și ar ajunge gratuit pe Camp Nou.

 

The post Nume surprinzător pe lista celor de la FC Barcelona! Andre Silva, colegul lui Cristiano Ronaldo din naționala Portugaliei, este numărul 9 dorit de clubul catalan appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă