Numărul turiştilor care şi-au făcut vacanţa în România a crescut cu 56% faţă de anul trecut. Lista celor mai populare destinaţii

1 lună in urmă 20

De Alin Stan.
Publicat: 03.09.2021, 17:28.
Actualizat: 03.09.2021, 17:29

Mulţi dintre noi am ales anul acesta concediile în ţară. Dar şi turiştii străini au vizitat România în număr mai mare faţă de anul trecut. Asta arată cel mai recent studiu al Institutului Naţional de Statistică.

Potrivit Institutului Naţional de Statistică, în prima jumătate a anului 2021, numărul turiştilor cazaţi în hotelurile din România a crescut cu 56%, mai mult ca aceeaşi perioadă a anului trecut. Din acest procent, 8% sunt turişti străini. Cele mai căutate destinaţii sunt oraşe precum Constanţa, Braşov, Sibiu sau Cluj. De asemenea, cea mai mare creştere a numărului turiştilor străini s-a înregistrat în luna iulie 2021, aproape dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Durata medie a sejurului a fost de două nopţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă