Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în urma violențelor de la Capitoliu a ajuns la cinci. Un polițist aflat la Terapie Intensivă a murit

1 lună in urmă 1

Un ofițer de poliție al Capitolului, care a fost lovit în cap de un stingător de incendiu, în timp ce manifestanții pro-Trump au luat cu asalt clădirea, a murit joi seara din cauza rănilor, informează CNN și The US Sun. Bilanțul violențelor a ajuns astfel la 5 morți.

08 Ianuarie 2021, 08:46 (actualizat 08 Ianuarie 2021, 09:05) |

Violente la Capitoliu

Ofițerul Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri  în confruntarea cu manifestanții, apoi s-a întors la biroul diviziei sale unde s-a prăbușit, au povestit  colegii săi, potrivit The US Sun.

Ofițerul a fost dus la un spital din apropiere, unde a fost plasat la Terapie Intensivă, potrivit șefului Poliției Capitolului, Gus Papathanasiou.

Peste 50 de ofițeri ai Poliției Capitolului și ai Departamentului de Poliție Metropolitan au fost răniți, conform autorităților, în urma protestelor care au vizat împiedicarea Congresului de a certifica câștigul președintelui ales Joe Biden.

Cinci persoane au decedat şi 52 au fost arestate în timpul protestelor violente desfăşurate miercuri la Capitoliu,

America, mai divizată că niciodată. Violențe greu de imaginat la Capitoliu. Filmul evenimentelor

Un ministru al administrației Trump și-a anunțat demisia. Secretarul american al Transporturilor, Elaine Chao, şi-a anunţat joi demisia, invocând "îngrijorarea" faţă de violenţele de la Capitoliu, relatează AFP.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă