Numărul deceselor după incendiul de la „Matei Balș” a ajuns la șapte. Victima, o femeie de 67 de ani

3 săptămâni in urmă 8


Ministerul Sănătății a fost informat astăzi, 31 ianuarie, că un pacient din rândul celor care primesc asistență medicală la Spitalul „Matei Balș", după incendiul produs vineri dimineață, a murit. Astfel, bilanțul deceselor în urma tragediei a ajuns la șapte.


Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior, al spitalului "Matei Balș", conform instituției conduse de Vlad Voiculescu.


"Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități", a mai informat Ministerul Sănătății.


Imediat după incendiu, femeia de 67 de ani a fost mutată într-o secție ATI a aceluiași spital. "Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață", a transmis Ministerul Sănătății.


În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Ministerul Sănătății:

Vineri, 29 ianuarie, s-a produs incendiul la parterul Pavilionului 5 al Spitalului Matei Balş, în care se aflau pacienţi cu COVID-19. În aceeași zi, au fost anunțate cinci decese.


O zi mai târziu, s-a raportat al șaselea deces, după o gafă a Ministerului Sănătății.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă