Numarul cazurilor de COVID-19 din Cehia a crescut de aproape zece ori intr-o singura luna

2 săptămâni in urmă 1

Numarul cazurilor noi de COVID-19 din Cehia a crescut brusc in luna februarie. De exemplu, daca la finalul anului 2020 se inregistrau circa 56 de cazuri pe zi, in 28 februarie cifrele au ajuns la 14.00. Institutul National de Sanatate Publica din Cehia sustine ca aceasta crestere reprezinta urmarea valului din toamna.

Cehia are o populatie de 10,7 milioane de locuitori si a inregistrat peste 25.000 de decese de la inceputul pandemiei si circa 1,5 milioane de imbolnaviri, potrivit smartradio.ro.

Mai mult, tara inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii din lume, potrivit datelor din ultimele 14 zile. Varsta medie a celor afectati este de 42 de ani. Vaccinarea este recomandata in continuare si in cazul persoanelor care s-au infectat deja, dar dupa "un anumit interval".

CITESTE SI:

INTERVIU Psiholog clinician: "Copiii nostri vor trai cu o trauma uriasa fata de tot ceea ce se intampla acum. Oamenii au dezvoltat foarte multe fobii"Pentru ce se administreaza medicamentele din schema de tratament a medicului Flavia Grosan: "Se adreseaza doar anumitor categorii de pacienti"Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, reclama la CCR ca ii sunt incalcate drepturile in dosarul in care e acuzat de omorProxeneti din Mehedinti, prinsi de politie si DIICOT. Ca sa aiba credibilitate se plimbau cu masini de lux prin Dorobanti si se afisau cu "ispitele" de la emisiunea "Insula Iubirii"VIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"

Citeste mai multe despre cazuri covid Cehia Covid 19

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă