Numai Ion Țiriac putea face asta! Tenismenul a uitat două mașini Ferrari într-un garaj, iar după 10 ani a avut parte de o surpriză

1 lună in urmă 24

Ion Țiriac (81 de ani) a căpătat o reputaţie mondială, nu doar prin prisma realizărilor din tenis, ci şi datorită afacerilor derulate în diverse domenii, printre care şi industria auto! Fostul tenismen deține o mulțime mașini de lux, unele având o istorie aparte.

Ion Ţiriac a relatat o poveste savuroasă, dezvăluind că a uitat două autoturisme extrem de valoroase într-un garaj din Germania! După 10 ani, miliardarul român a primit un telefon surpriză de la nemţi, care i-au amintit de cele două bijuterii.

Ținând cont că a avut o viață tumultoasă, presărată cu performațe de excepție în tenis, Ion Țiriac a uitat de autoturismele marca Ferrari! Pasiunea lui Ţiriac pentru maşini este binecunoscută, românul având o colecţie impresionantă de peste 300 de exemplare.

Ion Țiriac a relatat o poveste incredibilă: Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?”

Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni. Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la Munchen.

După vreo zece ani, mă sună ăia: ‘Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?’. Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți? De dimineața până seara ca jucător, mai rău ca antrenor și mai rău ca manager. Vă dați seama că după 10 ani de zile, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele”, a povestit Ion Țiriac, fost component al naționalei de Cupa Davis, citat de Impact.ro.

The post Numai Ion Țiriac putea face asta! Tenismenul a uitat două mașini Ferrari într-un garaj, iar după 10 ani a avut parte de o surpriză appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă