”Nu vorbiți la telefon în mijloacele de transport în comun” - recomandare a medicilor francezi pentru limitarea răpândirii COVID-19

1 lună in urmă 1

Academia Franceză de Medicină recomandă populației să nu vorbească a telefon în mijloacele de transport în comunsau în locuri aglomerate.

26 Ianuarie 2021, 08:05 (actualizat 26 Ianuarie 2021, 08:24) |

Avertisment privind vorbitul la telefon în public

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Specialiștii spun că există riscul infectării celor din jur, în cazul în care o persoană pozitivă, asimptomatică, vorbește la telefon. Mai ales dacă nu se aude bine și pasagerul vorbește tare, riscul de a răspândi virusul este mai mare.

Telefonul mobil poate reprezenta un mijloc de contaminare și pentru cel care îl folosește pentru că SARS CoV 2 poate supraviețui pe suprafața dispozitivului până la nouă zile.

Un om îşi atinge telefonul, în medie, de 2.617 ori într-o zi. Acesta poate fi curăţat cu dezinfectant pentru mâini, iar soluţiile care au peste 60% alcool pot fi folosite la igienizarea telefonului.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1, între Sebeș și Sibiu. Nicio persoană nu a fost rănită. Autocarul a fost distrus în totalitate ”Nu vorbiți la telefon în mijloacele de transport în comun” - recomandare a medicilor francezi pentru limitarea răpândirii COVID-19 Parlamentul canadian a desemnat gruparea Proud Boys ca "entitate teroristă" Actul de acuzare a lui Donald Trump a fost transmis oficial Senatului american, printr-un gest solemn și plin de semnificații Noua tulpină COVID-19 se transmite deja între oamenii care nu au călătorit Secretarul de stat Raed Arafat, la TVR: România nu se relaxează, România aplică niște reguli, niște incidențe Ministrul Muncii: Voi emite un ordin prin care se evaluează toate dosarele de pensie, astfel încât ele să fie pregătite ca pe o nouă lege a pensiilor, bazată pe contributivitate Toate persoanele care intră în Bulgaria, testate anti covid Uniunea Europeană, abordare reținută în cazul Navalnîi În căutarea unei noi majorităţi, premierul italian Giuseppe Conte a anunţat că va demisiona marţi

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă