”Nu vorbește cu noi!” Cristiano Ronaldo, foarte secretos în privința viitorului său la Juventus

1 lună in urmă 20

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Agentul portughezului nu a reușit încă să îi găsească un club cvintuplului câștigător al Balonului de Aur pentru că nicio echipă nu ar fi dispusă să plătească salariul uriaș pe care și-l dorește.

Ronaldo nu discută cu coechipierii săi despre viitorul lui

Cu toate acestea, în presa din străinătate, se vehiculează două opțiuni posibile pentru viitorul lui Ronaldo, Manchester City și Paris Saint Germain.

Kaio Jorge, coechipierul lui Ronaldo de la Juventus, a mărturisit că portughezul este foarte discret când vine vorba despre viitorul său și nu a vorbit cu coechipierii săi despre intențiile sale. Tânărul de 19 ani a mărturisit că nu și-ar dori ca portughezul să plece de la Juventus pentru că este idolul său.

Cristiano îmi dă mereu sfaturi. Este o persoană fantastică de la care pot învăța multe lucruri. Sunt fericit să mă antrenez cu el. El nu vorbește cu noi despre viitorul său. Nu știm dacă rămâne la Juventus, dar eu sper că nu va pleca. Îmi doresc să ajung ca el într-o zi”, a declarat Kaio Jorge, citat de Football Italia.

Jorge Mendes a negociat cu Manchester City

Se pare că Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a negociat deja cu Manchester City transferul portughezului. Totuși, mutarea este mai complicată pentru că timpul de negociere nu e prea mare, iar fereastra de transferuri se încheie pe 31 august.

Jorge Mendes a discutat cu șeicii grupării de pe Ittihad și s-a ajuns la concluzia că atacantul portughez poate semna, dar cu anumite condiții.

Una dintre condiții este ca jucătorul să poată veni liber de contract, pentru că Manchester City ar trebui să-i susțină salariul uriaș. Astfel că, o sumă de transfer i-ar face pe "cetățeni" să încalce fair-play-ul financiar.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă