”Nu voi uita asta niciodată!” Reacția lui Răzvan Marin după primul gol la Cagliari + ce scrie presa din Sardinia

2 luni in urmă 38

CE Handbal Feminin: România - Norvegia, luni, 21:30, Digi Sport 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

Mijlocașul român a reușit o incursiune de zile mari și a înscris plasat deși era talonat de mai mulți adversari.

”E o zi de neuitat pentru mine. Primul gol din Serie A și prima oară când marchez pentru aceste culori splendide. Îmi voi aminti mereu și mulțumesc tuturor pentru sprijin,” a fost mesajul lui Răzvan Marin, postare la care a reacționat și Ianis Hagi printre primii.

”Eusebio Di Francesco i-a acordat încredere lui Răzvan Marin”

Presa din Sardinia a lăudat evoluția lui Răzvan Marin,pe care a caracterizat-o excelentă și crede că sub comanda lui Eusebio Di Francesco are loc o transformare incredibilă.

”S-a născut playmaker, dar Ajax a renunțat la el deoarece nu părea urmașul lui Frenkie de Jong. Răzvan Marin a întâmpinat dificultăți, în special în fazele când echipa nu era în posesie, dar Di Francesco i-a găsit un rol important pe teren.

I-a dat și încredere, un lucru esențial pentru un fotbalist,mai ales că venea dintr-un campionat diferit de Serie A,” au scris cei de la Unione Sarda.

Asta nu înseamnă că Răzvan Marin nu a primit și critici.

”După meci, antrenorul mi-a spus că puteam da încă un gol. Mi-a arătat ce trebuia să fac, adică trebuia să trag la poartă, nu să pasez,” a dezvăluit românul de la Cagliari. 

Ce a spus Răzvan Marin după primul gol la Cagliari

După joc, Marin a vorbit pentru Sky Sport despre execuția sa și despre cum se simte la Cagliari.

”Sunt foarte bucuros pentru primul meu gol, dar și pentru echipă, care a jucat bine în a doua repriză. Am făcut un meci mare și trebuie să continuam în aceeași linie. Un egal e echitabil azi.

Poziția mea pe teren? Mă simt foarte bine atât că mijlocaș, cât și ca om în fața apărării. Sunt la dispoziția antrenorului. Îmi dedic golul în primul rând mie, că trecuse ceva timp de când nu mai marcasem, și apoi familiei”, a declarat fotbalistul român.

Etichete: razvan marin , eusebio di francesco , verona cagliari , razvan marin cagliari , gol razvan marin cagliari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă