”Nu văd o mare diferență!” Miodrag Belodedici a spus care este favorita în derby-ul Rapid - FCSB

2 luni in urmă 23

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Partida dintre Rapid și FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Miodrag Belodedici consideră că în derby-ul dintre FCSB și Rapid pot apărea surprize, chiar dacă echipa finanțată de Gigi Becali este considerată favorită pentru că giuleștenii abia au promovat din Liga 2. Fostul mare fotbalist a mărturisit că a fost impresionat de prestația de până acum a elevilor lui Mihai Iosif.

FCSB este favorită, dar Rapidul a demonstrat un joc foarte bun, și-au făcut o echipă bună, au avut răbdare. Mi-a plăcut foarte mult cum a jucat până acum. Dacă vor juca la fel, nu văd o mare diferență între FCSB și Rapid. Nu mai vorbim de experiență. Ce înseamnă experiență? FCSB a jucat în prima ligă, Rapid în Liga 2. Au schimbat și ei echipa, au schimbat jucătorii. Au jucătorii care au jucat în prima divizie”, a declarat Belodedici la emisiunea Liga DigiSport.

În ceea ce privește controversele legate de felul în care se implică finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, în alcătuirea echipei de start a FCSB-ului și în schimbările efectuate în timpul meciurilor, Miodrag Belodedici spune că este o atitudine periculoasă din partea patronului pentru că antrenorul principal, Dinu Todoran, și-ar putea pierde autoritatea în fața jucătorilor.

Dacă au mai mulți antrenori principali, înseamnă că au mai multe foloase. Dacă se lucrează așa, e foarte greu pentru copiii ăștia care joacă fotbal. Patronul cu cine vorbește, cu jucătorii sau cu antrenorul? Una e să te consulți cu președintele, alta e să aștepți telefonul să îți spună ce schimbări să faci. Nu am mai văzut așa ceva. Jucătorul dacă simte așa ceva, ca antrenor nu mai ai nicio personalitate în fața lui. La orice greșeală o să îți răspundă.

Nu e bine să vadă jucătorii lucrurile astea. Când jucăm noi fotbal era mai liniștit. Lui Valentin Ceaușescu îi era rușine să intre cu noi în ședință. Niciodată nu a intrat să ne țină un discurs. Poate a discutat cu nea Emi, cu nea Puiu, dar noi nu am auzit”, a mai spus Belodedici.

Etichete: liga 1 , rapid , miodrag belodedici , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă