”Nu uitați că Viitorul nu a pierdut cu Rednic pe bancă!” Antrenorul Viitorului și-a găsit scuzele, după egalul cu Clinceni

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Tsoumou a egalat în minutul 90+1 pentru dobrogeni, după ce Academica a cerut un penalty în minutul 82.

După meci, Mircea Rednic a căutat scuze pentru situația în care se află constănțenii. Antrenorul Viitorului a vorbit despre greșelile individuale ale fundașilor săi și a subliniat că el are contract pe un an și jumătate, iar rezultatele nu au fost modeste.

Mircea Rednic: ”Nu uitați că Viitorul n-a pierdut cu Rednic pe bancă!”

”E un punct meritat, deși ne-am fi dorit să câștigăm. Clinceni se apără aglomerat, știm asta. Așteaptă greșeala adversarului, iar noi am pierdut o minge la mijlocul terenului, unde n-ai voie să riști. Apoi, același scenariu ca-n fiecare meci: centrare din lateral, marcaj lateral, ei au doi inși în careu și dau gol. Apoi noi am forțat cu Tsoumou, jocul a fost mai bun în repriza a doua. Jucătorii mei trebuie să fie mai responsabili, n-ai voie să stai așa în teren. Sunt faze de evitat, ei n-au avut cine știe ce ocazii. Păcat, sunt jucători cu experiență pe zonă centrală.

Mi-aș fi dorit să-ncep cu Tsoumou, dar el e venit de trei săptămâni. Nu poate juca mai mult de o repriză deocamdată. Se vede că are calitate, aveam nevoie de el. E greu de spus dacă Academica a avut penalty. Și noi am avut o situație la Tsoumou, nu vreau să vorbesc despre arbitraj”, a zis Mircea Rednic.

Întrebat dacă își va pierde postul dacă ratează play-off-ul, tehnicianul de la Viitorul a fost tranșant.

”N-are nicio legătură. Am contract pe un an și jumătate. Sigur că există clauze, o să le discutăm. Dar nu uitați că Viitorul n-a pierdut cu Mircea Rednic pe bancă. Când s-a pierdut, Rednic nu era. Au preluat alții echipa și au pierdut toate cele trei meciuri. Nu e ușor, că făceați comparații cu fostul antrenor. Sunt mulți jucători care au plecat de atunci, Ghiță, Casap, Iancu. Mai sunt cinci meciuri și se joacă intrarea în play-off”, a mai spus tehnicianul.

Mircea Rednic, după Viitorul vs. Clinceni:

Rezumat Viitorul vs. Clinceni 1-1:

Etichete: mircea rednic , viitorul-clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă