”Nu suntem pregătiți!” Steven Gerrard, resemnat după eliminarea lui Rangers din Champions League

2 luni in urmă 48

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Rangers se va duela joi cu Alashkert în prima manșă a duelului din play-off-ul Europa League.

”Nu suntem pregătiți!” Steven Gerrard, resemnat după eliminarea din Champions League

După ce a suferit o eliminare dureroasă din Liga Campionilor, Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers a declarat că este resemnat cu înfrângerea și consideră că, dacă formația sa a fost eliminată, înseamnă că nu este pregătită pentru cea mai importantă competiție din Europa.

Gerrard este de părere că, deocamdată, Rangers nu le poate ține piept echipelor de calibru din Europa, și a dat și câteva nume precum Paris Saint Germain, Chelsea sau Manchester City.

Nu ne-am calificat în Champions League și în cele două manșe nu am meritat să ne calificăm mai departe. Părerea mea realistă este că poate nu suntem pregătiți. Suntem pregătiți pentru PSG? Suntem pregătiți ca Chelsea și Manchester City să vină pe Ibrox? Poate nu suntem.

La sfârșitul zilei, am dovedit că suntem o echipă de optimi în Europa League. Săptămâna trecută am încercat să țintim mai sus și să ajungem în play-off-ul Champions League. Nu am reușit asta, așa că trebuie să mergem mai departe către următoarea provocare cât mai repede posibil”, a declarat Steven Gerrard, citat de The National.

Ianis Hagi a fost introdus de Gerrard pe finalul celei de-a doua manșe a dublei cu Malmo

La finalul confruntării din Suedia, Steven Gerrard a recunoscut că s-a confruntat cu probleme din cauza lipsei soluțiilor de pe banca de rezerve și a anunțat că Ianis Hagi nu a putut fi folosit din cauza unor dureri acuzate chiar la încălzire.

Mi-ar fi plăcut să avem mai multe opțiuni de pe banca de rezerve. Am avut rezerve foarte tinere. Nici nu am vrut să arunc în lupte jucători tineri într-un meci de asemenea importanță. Nu cred că ar fi fost corect. Unele situații au apărut la încălzire. Ianis Hagi a devenit indisponibil la încălzire. Joe Aribo a devenit indisponibil ieri (n.r. luni). Ei ar fi fost două opțiuni viabile”, a declarat Steven Gerrard, potrivit Rangersnews.

Cu toate acestea, în cea de-a doua manșă, Gerrard l-a introdus pe Ianis Hagi pe teren în minutul 70, în locul lui Scott Arfield, dar aportul fotbalistului român nu a fost suficient astfel încât să întoarcă scorul și să califice Rangers.

Etichete: rangers , champions league , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă