"Nu sunt un erou!" Simon Kjaer a povestit pentru prima dată cum a trăit episodul în care Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren

1 lună in urmă 27

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Unul dintre aceștia este Simon Kjaer, căpitanul selecționatei daneze. Fundașul este cel care i-a acordat primul ajutor colegului său și care s-a asigurat că acesta nu își poate înghiți limba.

Simon Kjaer nu se consideră erou pentru intervenția asupra colegului său

Într-un interviu acordat recent în presa italiană, apărătorul lui AC Milan a vorbit pentru prima dată despre cum a trăit momentul în care Eriksen a fost aproape de o tragedie.

"Momentul acela va fi parte din mine toată viața. Nu sunt un erou! Am făcut pur și simplu ce trebuia să fac, fără să mă gândesc, așa cum ar fi făcut oricine. A fost un efort de echipă. Singurul lucru care contează e că Christian e bine în momentul de față. Am intervenit fără să mă gândesc. M-a ghidat instinctul și am făcut ce trebuia, în mod automat.

A fost pentru prima dată când am fost pus într-o situație de genul, sper să fie și ultima. Doctorii au fost foarte buni, au intervenit imediat, dar este esențial să știi ce ai de făcut în astfel de momente. Poate salva o viață", a mărturisit fotbalistul.

Christian Eriksen, aproape de o tragedie la EURO 2020

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

Christian Eriksen a suferit un stop cardio-respirator în minutul 42 al meciului Danemarca - Finlanda (0-1) de la EURO 2020 și s-a prăbușit pe gazon. Mijlocașul danez a putut fi resuscitat datorită intervenției promte a coechipierului Simon Kjaer și a echipei medicale.

Eriksen a fost apoi operat pe inimă la un spital din Copenhaga și i s-a implantat un defibrilator cardiac intern, pentru a-i fi monitorizat permanent ritmul bătăilor inimii.

Sanjay Sharma, cardiologul care l-a monitorizat pe Christian în perioada 2013 - 2020, când danezul a jucat la Inter, este sceptic că Eriksen va mai putea evolua, existând riscul unui recidive.

Etichete: danemarca , christian eriksen , simon kjaer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă