"Nu sunt idioată". Câţi bani îi cere Tiger Woods fostei iubite, pe care a dat-o în judecată şi care e motivul

2 luni in urmă 30

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

Tiger Woods îi cere daune de 8 milioane de dolari fostei sale partenere, Rachel Uchitel

Motivul îl reprezintă faptul că Rachel ar fi încălcat o clauză de confidenţialitate semnată la începutul relaţiei lor şi a dezvăluit amănunte care trebuiau să rămână secrete.

Pentru a semna acea clauză, Tiger Woods i-a plătit în 2009 fotomodelului 5 milioane de euro, plus un milion drept bonus pentru a-i cumpăra tăcerea. Înţelegerea semnată avea 30 de pagini.

În ciuda acestui fapt, Rachel a încălcat înţelegerea în 2019, când a acceptat să vorbească cu cei de la HBO pentru realizarea unui documentar intitulat "Tiger" şi care a fost lansat în 2021.

"Nu sunt idioată, nu sunt prostituată. Am fost şi sunt o fată foarte deşteaptă şi din acest motiv am semnat pentru 8 milioane, pentru că am ştiut că îmi va marca viaţa", a spus Rachel Uchitel, care lasă de înţeles că a "meritat" să încalce acel pact.

Galerie Foto

Tiger Woods a scăpat cu viaţă dintr-un accident grav de circulaţie

Tiger Woods (45 de ani) a suferit un accident grav de circlaţie pe 23 februarie, iar la acel moment nu i se dădeau prea multe şanse să-şi revină complet.

Între timp, Woods, care este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de golf din istorie, s-a recuperat. Celebrul american a fost operat de câteva ori la piciorul drept, unde a suferit mai multe fracturi, precum și la gleznă.

  • Tiger Woods are 15 titluri de Grand Slam în palmares.
Etichete: tiger woods , rachel uchitel
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă