"Nu sunt eu Guardiola sau Mourinho". Mihai Iosif a dat recital după Rapid - Voluntari 0-1

4 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Mihai Iosif: "Acea suspendare a mea poate a lăsat urme. Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho"

"Am susținere din partea conducerii, cu jucătorii sunt foarte ok, dar mai sunt și lucruri care poate nu sunt corecte. Dar ăsta e fotbalulși eu sunt un om corect.

Nu știu ce să vă spun, dar acea suspendare a mea poate a lăsat urme. Nu sunt eu nici Guardiola, nici Mourinho, dar să vină cu 3 ore înainte de meci, după ce am avut două săptămâni pauză, a fost un impact. Încă o dată spun, asta nu scuză nimic din prestația noastră din această seară.

Parcă se așteaptă să murim, cum spun unii, din păcate, și o spun unii rapidiști, dar moartea e cu Dumnezeu. Fotbalul e un joc și nu e nimeni de neînlocuit.

Mergem mai departe atât cât putem și vrem să scoatem lucrurile la liman. Întotdeauna mai e ceva de demonstrat, dar eu, personal, cred că am demonstrat niște lucruri. Dar ai de învățat mereu de la oricine.

Sper să ne regăsim. Azi nu i-am avut pe Săpunaru, care e căpitan, pe Albu, care golgheterul echipei, pe Alami, pe Moise, pe Pănoiu. Dar, cine intră în vestiarul Rapidului, trebuie să conștientizeze că de aia a intat acolo", a spus Mihai Iosif.

  • Rapid a pierdut pe teren propăriu cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a zecea, și a ajuns la 3 eșecuri și o remiză în ultimele 4 etape.

Mihai Iosif, suspendat pentru că a dat indicații echipei, de pe bancă, fără să aibă licență Pro

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, care nu deține licență Pro, a fost suspendat două etape și amendat cu 6.800 de lei, după ce a oferit indicații la meciurile echipei sale.

Sancțiunea a fost anunțată cu doar câteva ore înaintea meciului UTA - Rapid. Exact acest aspect este cel care îl deranjează cel mai mult pe Iosif.

Şcoala Federală de Antrenori a sesizat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în cazul a patru tehnicieni pentru că aceştia au acordat indicaţii la meciurile echipelor pe care le conduc, fără să deţină licenţa Pro.

"Comisia admite sesizarea Şcolii Federale de Antrenori împotriva pârâţilor FC Rapid 1923 şi Mihai Iosif . În temeiul art. 83.7 din RD se sancţionează FC Rapid 1923 SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

În temeiul art. 59.3 din ROAF cu aplicarea art. 12, 13 şi 14 Bis din RD, pârâtul Iosif Mihai Dan se sancţionează cu măsura suspendării pentru 2 (două) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6800 lei", se arată în soluţia comisiei în cazul lui Mihai Iosif publicată pe site-ul FRF. Aceeaşi soluţie a fost dată şi în cazul lui Andrei Prepeliţă.

"Comisia admite sesizarea Şcolii Federale de Antrenori împotriva pârâţilor Croitoru Marius Marian şi FC Botoşani. În temeiul art. 83.7 din RD se sancţionează FC Botoşani cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

În temeiul art. 87.7 din RD, pârâtul Croitoru Marius Marian se sancţionează cu penalitate sportivă de 2.000 lei", se precizează în soluţia comisiei în cazul lui Marius Croitoru. Soluţia a fost identică şi în cazul lui Ilie Poenaru.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - Voluntari 0-1:

Etichete: mihai iosif , rapid fc voluntari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă