„Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!”. Un antrenor român, reacție tranșantă la adresa proiectului DDB

1 lună in urmă 28

Daniel Isăilă (48 de ani), antrenorul lui Baniyas Club, a avut o declarație neașteptată la adresa proiectului susținut de fanii-acționari ai lui Dinamo.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vara anului trecut, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”. Astfel că echipa este ținută în viață de membrii cotizanți din programul „DDB”.

Dinamo a terminat sezonul, recent încheiat, pe locul 5 din play-out.

Daniel Isăilă, reacție tranșantă la adresa proiectului DDB

Tehnicianul susține că îi admiră pe fanii-acționari de la Dinamo, însă, în același timp, nu este de acord cu proiectul demarat de aceștia la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Toată admirația pentru ce au făcut suporterii, dar nu sunt de acord. Nu văd niciun viitor la un astfel de proiect”, a declarat Daniel Isăilă, la Digi Sport.

The post „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!”. Un antrenor român, reacție tranșantă la adresa proiectului DDB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă