"Nu sunt de acord cu ce a spus comandantul CSA". Problema stadionului Steaua, tranșată de Anghel Iordănescu

2 luni in urmă 7

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Cine poate să evolueze pe noua arenă ultramodernă? Anghel Iordănescu a tranșat problema.

"Din punctul meu de vedere, adevărata Steaua este CSA-ul, echipă la care eu am crescut, m-am format și am jucat. Legat de identitate, nu cred că vă poate răspunde decât legislația în vigoare și ce va hotărî tribunalul. S-a pronunțat cu marca, numele, dar mai sunt procese pe rol, care vor lămuri situația.

Legat de stadion, nu sunt de acord cu ce a spus comandantul CSA, că FCSB n-ar putea juca pe stadonul Steaua. Cred că, atâta timp cât stadionul e făcut din bani publici, orice echipă poate juca. Și echipa lui Becali, și Rapid, și Universitatea Craiova pot juca dacă plătesc", a spus generalul Anghel Iordănescu la Liga Digi Sport.

Anghel Iordănescu: "Atât FCSB, cât și CSA Steaua pot juca pe noul stadion din Ghencea"

"Din păcate, situația este încă încordată. Speram și sper în continuare ca cele două părți să bată palma, să îngroape securea războiului și să poată să joace ambele pe stadionul din Ghencea. Ar fi păcat pentru fotbal, pentru acest minunat stadion care s-a construit. Și ar suferi chiar suporterii, care ar vrea să meargă să vadă un meci în condiții deosebite", a explicat fostul selecționer, Anghel Iodănescu.

Recepția la noua arenă din Ghencea a fost făcută în noiembrie 2020, moment în care Anghel Iordănescu nu a fost invitat.

"N-am fost invitat la recepția stadionului. Din ce am înțeles, nu numai eu nu am fost invitat, ci mulți jucători din istoria fotbalului nostru, legați de istoria CSA Steaua. Dar am înțeles că nu aceea a fost inaugurarea oficială, care va avea loc probabil în această perioadă care urmează", a explicat Iordănescu.

Galerie Foto

Stadion Steaua, detaliile proiectului

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euroCapacitate: 31.254 de locuriSuprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnăSpații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)RestaurantMuzeu al Clubului Sportiv al Armatei SteauaSpații VIP (loje și parcare)Sală de forță și de recuperarePunct medical de prim ajutorZona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFASala de conferințăVestiare pentru sportiviMagazineSpații tehnice și pentru birouri Etichete: ghencea , stadion steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă