Nu sunt 13! Suma reală pe care Gigi Becali a încasat-o pentru Dennis Man. Giovanni Becali a ”dat din casă”!

1 lună in urmă 8

  • UCL: Liverpool - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

De fapt, gruparea din Serie A nu a achitat acești bani pentru internaționalul român. Giovanni Becali, cel care a intermediat tranzacția, a oferit detaliile financiare.

Câți bani a încasat de fapt FCSB pentru Dennis Man

FCSB are promisă suma de 13 milioane de euro, de la Parma, dar pentru asta trebuie ca Dennis Man să confirme acolo și să aibă tot felul de rezultate personale.

Concret, liderul Ligii 1 a încasat 11 milioane de euro, diferența de două milioane de euro fiind condiționată de mai multe clauze ce-l au pe Mann în prim plan.

”Gigi a făcut un transfer extraordinar, în raport cu situația de acum din fotbalul românesc, dar mai ales cu pandemia. Păi, el a încasat deja 11 milioane de euro de la Parma. Banii au fost achitați pe loc. Este o realizare, trebuie să spunem lucrurilor pe nume.

Apoi, mai sunt două milioane de euro dacă Man joacă un anumit număr de meciuri, în funcție de minute și goluri, sunt mai multe clauze, nu le spun eu acum”, a precizat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Giovanni Becali, anunț clar despre viitorul lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. Ce se întâmplă dacă Parma retrogradează

Ioan Becali, care a fost confirmat și de Victor, fratele său asupra sumei de transfer, a mai spus că Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt doi fotbaliști atractivi pentru formațiile din Serie A, însă există probabilitatea ca jucătorii să rămână la Parma, chiar și în Serie B.

Giovanni Becali a anunțat ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă și Dennis Man, dacă Parma retrogradează

Nu sunt probleme dacă Parma retrogradează. În același timp, pot apărea surprize, cei doi sunt apreciați de multe echipe și cred că e rezonabil să ne gândim că, dacă vor continua evoluțiile bune și în finalul sezonului, interesul pentru ei poate crește.

Dar acum Parma trebuie să se gândească doar pe cele 10 finale rămase de jucat. 

Oficialii echipelor interesate de ei au numărul meu, dar acum jucătorii se gândesc doar la calificările pentru Mondial, apoi la finalul de campionat. La finalul lunii mai vom vorbi și vom stabili care e cel mai bun drum de urmat”, a declarat Giovanni Becali, pentru Parma Live.

Etichete: ioan becali , gigi becali , giovanni becali , dennis man , transferuri fcsb , man transfer parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă