„Nu ştiu câtă lume poate să câştige acolo!”. CFR Cluj a identificat echipa care poate „arbitra” lupta la titlu

1 săptămână in urmă 2

Marius Bilașco, oficialul celor de la CFR Cluj, a vorbit la superlativ despre Sepsi Sfântu Gheorghe, formație pe care o caracterizează drept o echipă foarte puternică.

CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Următorul meci din campionat, pentru CFR Cluj, va avea loc luni, 1 martie, de la ora 20:30, contra piteștenilor de la FC Argeș. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

CFR Cluj a identificat echipa care poate „arbitra” lupta la titlu

Marius Bilașco susține că Sepsi Sfântu Gheorghe va fi o „nucă tare” în play-off-ul Ligii 1 și se așteaptă la meciuri grele cu trupa lui Leo Grozavu.

„Botoşani merită să fie în play-off, are o echipă puternică. Sepsi la fel. Până la urmă, depinde de fiecare echipă. Clinceniul m-a impresionat, au avut un parcurs foarte bun. Chindia a avut o cădere, n-a mai fost la fel de constantă. Aici crede că va fi lupta. Sepsi, în formulă completă, este o echipă foarte puternică. Nu ştiu câtă lume poate să câştige acolo, la Sfântu Gheorghe. Cred că va fi o luptă extrem de incitantă în play-off. Nu poţi să fii sigur că baţi o echipă, vor fi meciuri pe viaţă şi pe moarte”, a declarat Marius Bilașco, pentru Look Sport.

The post „Nu ştiu câtă lume poate să câştige acolo!”. CFR Cluj a identificat echipa care poate „arbitra” lupta la titlu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă