"Nu știți că eu stau ca vulturul pe stâncă?" Melodia care l-a făcut pe Șumudică să se dezlănțuie pe teren

1 lună in urmă 61

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

La finalul partidei, bucuria a fost mare atât pe gazon, cât și la vestiar. Antrenorul român a dansat pe teren, după ce clubul a pus la stația de amplificare o melodie românească, care este pe placul lui Șumudică.

"Nu știți că eu stau ca vulturul pe stâncă?" Melodia care l-a făcut pe Șumudică să se dezlănțuie pe teren

"Șumi" nu a uitat nici de arbitrajele din Turcia, după ce a fost din nou avertizat și a fost suspendat pentru următoarea etapă, când va întâlni Sivasspor, sâmbătă, 9 ianuarie.

"Era o melodie românească, mi-au găsit-o ei, au pus-o și n-am putut să mă abțin. N-am cum să mă exteriorizez aici altfel, pentru că sunt sancționat. Dacă dansez, probabil că le place. Și azi am fost avertizat, în minutul 30, când eu strigam "timpul!", iar eu etapa viitoare sunt suspendat, având patru galbene.

Nu știți că eu stau ca vulturul pe stânca? Aia e melodia: 'Stau ca vulturul pe stâncă'", a spus Marius Șumudică, în emisiunea Liga Digi Sport.

31 de puncte a strâns Gaziantep în primele 16 etape din Turcia31 de puncte are și Beșiktaș, formație cu un golaveraj inferior, dar cu un meci mai puțin disputat8 victorii, 7 remize și un singur eșec a înregistrat Gaziantep în acest sezon

VIDEO Marius Șumudică, despre dansul de la finalul meciului Gaziantep - Ankaragucu 2-0

Etichete: turcia , marius sumudica , vultur , gaziantep , ankaragucu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă