Nu se opresc doar la Messi - Planul măreț al lui PSG: Ce tripletă vrea Nasser Al-Khelaifi pentru un atac stelar

2 luni in urmă 16

PSG și-a împlinit un vis și a reușit să-l transfere pe Lionel Messi, argentinianul urmând să refacă cuplul de la Barcelona cu Neymar. Planurile lui Nasser Al-Khelaifi nu se opresc însă aici.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo coechipieri la Paris?


Conform jurnaliștilor de la AS.com, președintele grupării de pe Parc des Princes s-a gândit deja la o variantă de rezervă pentru o eventuală plecare a lui Kylian Mbappe.

Francezul nu dorește sub nicio formă să-și prelungească contractul cu PSG (scadent vara anului viitor), iar o plecare a lui Kylian din postura de liber de contract prinde tot mai mult contur.

Nasser Al-Khelaifi vrea ca în cazul în care Mbappe va pleca gratis la Real Madri în vara lui 2022 să-i aducă un înlocuitor tot...gratis.

Este vorba despre Cristiano Ronaldo, cel căruia înțelegerea cu Juventus îi expiră tot în vara anului viitor.

Jurnaliștii iberici vorbesc despre un atac fantastic: Messi - Neymar - Cristiano. Sigur, media de vârstă va fi una înaintată, dar cel puțin la nivel de imagine PSG ar da cu siguranță lovitura.

Parc des Princes trebuie neapărat mărit

Pe lângă o posibilă aducere a lui Cristiano Ronaldo, conducătorii lui PSG se gândesc serios la o mărire a stadionului Parc des Princes.

În momentul de față, arena poate găzdui doar 48.000 de spectatori, iar Nasser Al-Khelaifi își dorește o remodelare a stadionului astfel încât capacitatea să ajungă la 80.000 de locuri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă