”Nu pot să fac ce vreau eu!” Gigi Becali, încurcat de brandul Steaua? Dezvăluirea lui Victor Pițurcă

1 lună in urmă 3

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Victor Pițurcă susține că a stat de vorbă cu finanțatorul roș-albaștrilor iar acesta i-ar fi mărturisit ce griji avea înainte.

"FSCB-ul e FCSB-ul, Steaua este Steaua. Ce război? Nu mai e niciun război. Şi în discuţia pe care am avut-o cu Gigi, el mi-a spus: 'Băi, Piţi, eu vorbesc, dar eu sunt mulţumit cu echipa care o am eu.

Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu. Aveam probleme, nu eram liniştit'.”, susține Pițurcă.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce Steaua și-a instalat noul comandant. ”Va spune: 'nu semnez'!”

Becali speră ca noul comandant al celor de la CSA Steaua, Ștefan Răzvan Bichir, să fie maleabil și să accepte o colaborare cu FCSB.

Însă, fostul selecționer, care nu l-a iertat nici pe Mihai Rotaru, finanțatorul minoritar al Craiovei, în exclusivitate la Digi Sport, pe care l-a făcut mincinos, a spus că Becali putea fi în continuare patronul celor de la Steaua.

”El putea în continuare să fie patronul Stelei, dar când eşti patronul Stelei e cu totul altceva. Nu mai e echipa ta, e echipa suporterilor. Eu cred că îi este bine lui aşa cum este”, mai susține Pițurcă, pentru AS.ro.

Finanțatorul grupării din Liga 1 știe cât costă întreținerea unei echipe de fotbal, precum și a unui stadion pe durata unui an.

”Dacă este un om cu capul pe umeri, atunci el va spune că 'fac fotbal, dar nu pot promova'. Pentru că ai nevoie de 3 milioane de euro pe an, pentru a ține o echipă de fotbal. Știu asta din propria experiență”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Ștefan Răzvan Bichir a fost numit comandant al CSA Steaua

Milionarul din Pipera spune că banii în fotbal se fac extrem de greu, mai ales în România.

”Tot aud diverși specialiști care susțin că Negoiță și-a scos banii investiți la Dinamo. Nu este adevărat. Nimeni, în afară de mine, nu și-a scos banii. Știu ce spun, nu vorbesc prostii.

Iar la mine, nu este o laudă de sine, la mine așa a vrut Dumnezeu, să câștig campionatul, să mă duc în grupele Champions League, în primăvara Europeană și să vând jucători pe 13 milioane, pe 10 milioane de euro”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, despre noua arenă a Stelei: ”Stadionul trebuie întreținut. Ai nevoie de un milion pe an!”

Omul de afaceri are convingerea că noul comandat al celor de la CSA Steaua, Ștefan Răzvan Bichir, o va lăsa pe FCSB să evolueze în Ghencea.

”Așa că acest nou comandant eu cred că va spune: 'nu semnez, pentru că eu răspund de banii de la bugetul statului'. Eu așa cred că trebuie să gândească un om. Greșesc?

Stadionul trebuie întreținut. Bine, mă, dacă n-au voie să promovezi, pentru că ei în formula actuală nu au voie, de unde scot un milion de euro pe an ca să-l întrețină? Eu știu ce spun, știu cum se întreține un stadion, am experiență”, a mai spus Becali, pentru digisport.ro.

Etichete: victor piturca , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă