”Nu ne mințim singuri!” Ciprian Deac recunoaște că CFR Cluj a suferit, deși a câștigat. Previziunea căpitanului

2 luni in urmă 8

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Vinicius a marcat singurul gol al partidei, după o centrare foarte bună venită de la veteranul Ciprian Deac.

Ajuns la 35 de ani, Deac rămâne om de bază la CFR Cluj, contribuind la o treime dintre golurile campioanei în această stagiune. După joc, internaționalul român a subliniat că este un ”om de echipă” și a recunoscut că ardelenii n-au făcut cel mai bun meci al lor, în ciuda victoriei.

Ciprian Deac: ”Nu ne mințim singuri, să zicem că a fost perfect!”

”Nu am fost echipa din ultimele meciuri în seara asta. Nu ne-am creat multe ocazii de gol. Adversarul a fost agresiv, i-am simțit motivați azi. Până la urmă, pozitiv e că am luat toate cele trei puncte. Îmi pare bine că ajut echipa (n.r. - întrebat cum se simte că a contribuit la o treime din golurile CFR-ului în acest sezon). Mereu am fost un om de echipă, mă dedic formației mele. Nu vreau să ies eu în evidență. Vom crește de la meci la meci, asta simt. Ne pregătim, suntem un grup serios, o să arătăm tot mai bine.

Da, nu prea ne-a ieșit jocul azi. Nu ne mințim singuri, să zicem că a fost perfect. Dar, după cum vedeți, fazele fixe decid soarta unor partide. Noi lucrăm mult la capitolul ăsta și cred că se vede”

Rezumat UTA Arad vs. CFR Cluj 0-1:

Etichete: ciprian deac , uta-cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă