„Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis!”. Omul care l-a crescut pe Florinel Coman, uimit de scandalul în care este implicat jucătorul lui FCSB

1 lună in urmă 1

Laurențiu Calu, șeful scolii de fotbal Luceafărul Brăila, unde a crescut Florinel Coman, s-a declarat uimit de scandalul în care este implicat jucătorul FCSB-ului și a vorbit despre perioada nefastă prin care trece acesta.

Florinel Coman a fost prins, de Poliție, gonind pe autostradă cu 165 de kilometri pe oră și fără carnet de șofer, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro.

Laurențiu Calu, uimit de scandalul în care este implicat jucătorul lui FCSB

Laurențiu Calu susține că îl cunoaște foarte bine pe Florinel Coman. Acesta s-a declarat uimit de scandalul în care este implicat internaționalul român și consideră că cineva l-a sfătuit rău pe acesta.

În plus, șeful scolii de fotbal Luceafărul Brăila este de părere că Florinel Coman are nevoie de un psiholog, pentru a trece peste această perioadă nefastă.

„Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să facă treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău.

Nu e nici țigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale.

Probabil trece printr-o perioadă mai grea și nu are un sprijin. Îl cunosc foarte bine și știu că lui îi trebuie cineva lângă care să-i dea încredere tot timpul. Mă uitam la el în timpul meciurilor și văd în el o frustrare, cauzată probabil de presiunea mare. El încearcă, ajunge în situații de a da gol, trage la poartă, dar nu îi intră. În astfel de momente, ar trebui să-l susțină cineva. Clubul ar trebui să aibă un om care să se ocupe de toate problemele care îl frământă pe un jucător. Cluburile mari au psihologi. Așa ar trebui să aibă și FCSB, mai ales că e un club care vrea să vândă jucători pe sume mari în străinătate.

E o problemă ce s-a întâmplat, dar lumea ar trebui să ajute acum. Clubul, presa, toată lumea. E un jucător important pe care nu ne permitem să-l pierdem”, a declarat Laurențiu Calu, pentru GSP.

The post „Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis!”. Omul care l-a crescut pe Florinel Coman, uimit de scandalul în care este implicat jucătorul lui FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă