”Nu-mi place să jignesc”. Ilie Dumitrescu, discurs dur după umilința trăită de FCSB la Erevan. Cine e vinovat

2 luni in urmă 29

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu consideră că implicarea totală, ”fără perdea”, a lui Gigi Becali la echipă a dus FCSB-ului în această situație și că există șanse mari ca astfel de rezultate să devină o obișnuință dacă patronul clubului nu va aduce un antrenor căruia să îi ofere un grad mai mare de libertate decât ce se întâmplă acum.

Ilie Dumitrescu a găsit marea problemă de la FCSB

E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici. Eu nu puteam să cred că are echipa aia capacitatea de a pune probleme.

Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri... Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii.

Deja s-a ajuns la o chestie... Zice că el face tot, nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă, eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta.

Ai antrenor, nu poți să intri pe post și să spui că eu fac, eu dreg. Când va găsi formula ideală, să aducă un antrenor cu experiență care să-i pună în practică strategia, echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui, dar cu perdea, cum era înainte”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

FCSB, învinsă la Erevan de Șahtior Karagandy

FCSB pornea cu prima șansă înaintea returului cu Șahtior Karagandy, datorită victoriei cu 1-0 din turul de la București, dar în Armenia a avut o prestație ”palidă”, care le-a permis kazahilor să câștige și să trimită jocul la loviturile de departajare, unde s-au impus.

Karagandy a reușit să deschidă scorul după doar 11 minute, prin Mikhail Gabyshev, care a profitat de o eroare a lui Andrei Vlad.

Florinel Coman, intrat la pauză în locul lui Zdenek Ondrasek, a reușit să restabilească egalitatea în minutul 76, gol care n-a fost, însă, suficient pentru calificare, pentru că Aidos Tattybayev a punctat în minutul 91 și a trimis jocul în prelungiri.

În timpul suplimentar nu s-a marcat niciun gol, astfel că jocul a trecut la loviturile de departajare, unde Olimpiu Moruțan a ratat și a dus la calificarea lui Șahtior Karagandy în turul trei preliminar, unde va juca împotriva ucrainenilor de la Kolos Kovalivka.

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , sahtior karagandy fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă