”Nu mănânci la un restaurant de 100 de euro cu 10, nu?” De la ce a pornit scandalul Conte vs. Juve, cu insulte și semne obscene

2 luni in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Juventus - Inter | Momente tensionate și semne obscene

Partida de pe Juventus Stadium a fost una extrem de tensionată. Antrenorul lui Inter, Antonio Conte, i-a arătat degetul mijlociu patronului ”Bătrânei Doamne”, Andrea Agnelli, în timp ce mergea la cabine pentru pauza dintre reprize.

Șeful lui Juventus nu a rămas dator. A coborât din loja sa și, potrivit presei italiene, i-a aruncat cuvinte grele tehnicianului: ”Taci din gură, idiotule!”. Agnelli ar fi mers la vestiare și ar fi continuat să-l provoace pe antrenorul interist.

La finalul partidei, Conte a comentat ”războiul” și a dat vina pe torinezi pentru scandal. ”Agnelli ar trebui să spună adevărul. Ar trebui să fie mai politicos, să aibă mai mult respect și mai multă sportivitate”, a zis antrenorul interist, care are o istorie bogată la Juventus. El a pregătit ”Bătrâna Doamnă” între 2011 și 2014, câștigând trei titluri în Serie A.

Andrea Agnelli îl jignește pe Conte:

Răspunsul lui Conte pentru Agnelli:

Amenințări cu bătaia și povestea tensiunilor Antonio Conte - Andrea Agnelli

Nu a fost singurul moment controversat. Presa italiană scrie că directorul sportiv al lui Juventus, Fabio Paratici, l-a amenințat cu bătaia pe team-manager-ul celor de la Inter, Lele Oriali.

Problemele dintre Antonio Conte și Andrea Agnelli au apărut în vara lui 2014, când antrenorul a demisionat de la Juventus, din cauză că oficialii clubului nu au făcut transferurile dorite. Cu câteva luni înainte să plece, tehnicianul răbufnea la adresa conducerii.

”Nu poți merge să mănânci la un restaurant de 100 de euro, dacă ai doar 10 euro în buzunar, nu?”, zicea Conte, cu referire la bugetul de austeritatea al grupării torineze. În 2019, când o parte din conducerea lui Juventus se gândea să-l readucă la Torino pe antrenor, Agnelli s-a opus.

”Și-a folosit dreptul de veto, deși directorul sportiv îl dorea, și l-a adus antrenor pe Maurizio Sarri”, scrie Football Italia.

1991-2004 e perioada în care Antonio Conte a evoluat, ca jucător, la Juventus14 trofee a cucerit Conte ca jucător al ”Bătrânei Doamne” Etichete: antonio conte , juventus - inter
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă