Nu mai suportă situația de la Dinamo: „Să nu retrogradăm sau să dispărem. Vai de mama noastră! Nu jucăm nimic, eu spun ce văd”

1 lună in urmă 5

Claudiu Vaișcovici prevede un viitor sumbru pentru Dinamo, vorbind chiar de retrogradarea sau dispariția echipei care acum e pe locul 13 în Liga 1. Fostul atacant al roș-albilor, 58 de ani, a criticat și jucătorii roș-albi pentru prestația modestă. „Câinii” au ajuns la şase partide consecutive fără victorie în campionat.

Vaișcovici a câștigat alături de Dinamo titlul de campion și Cupa României în 1990, dar acum spune că atacanții din Ștefan cel Mare sunt unii „care nu știu lovească mingea”.

Dinamo a terminat la egalitate meciul cu FC Voluntari, 1-1, disputat pe terenul ilfovenilor, marcatori Steliano Filip (19) și Jefte Betancor (52).

Vaișcovici, despre Dinamo: „Să nu retrogradăm sau să dispărem”

„La Dinamo de vreo 5-6 ani nu mai e un context bun. E din ce în ce mai grav, dar suntem obișnuiți de 5 – 6 ani… Am ajuns în râpă. E gravă situația. Nu se știe despre ce e vorba acolo, e un ghiveci total. Nea Mircea Lucescu și alți oameni încearcă ajute echipa până în vara, dar din vara încolo Dinamo ce face? Ajungem la baraj, dar cică nu retrogradăm, că avem toate șansele.

Am mai spus-o recent, nu gândesc la playoff, gândesc nu retrogradăm sau dispărem, o luăm din Liga 4… Pe un antrenor îl țin rezultatele, o echipa e mare când are rezultate, dacă n-are rezultate… Noi sperăm meci de meci mai luăm te 3 puncte, dar de unde? Nu putem, n-avem cu cine, nu avem cu ce. E grav. Mulți înjură când spun lucrurile astea, dar sunt realist” a declarat Claudiu Vaișcovici la Pro X.

„Am văzut atacanți care nu știu lovească mingea. Băi băiatule, ce cauți la fotbal?!”

„Spun ce văd. Nu jucăm nimic, iar în momentul în care jucăm bine și avem un rezultat modest, ne bazăm pe joc, dar noi jucăm doar prost și nu putem speră ne ridicăm în clasament. Suntem… Asta e! Când nu e stabilitate la o echipa, nici nu vin jucători de valoare. Dacă te uiți în ultimii doi ani…ce a făcut DDB-ul, care a dat bani și îi felicit pentru eforturile pe care le fac..dar jucătorii cărora li s-a propus vină la Dinamo au refuzat. Când vreodată era refuzată Dinamo? Înainte stăteau la coadă ajungă aici.

Am văzut atacanți care nu știu lovească mingea. Băi băiatule, ce cauți la fotbal?! Vai de mama noastră, unde am ajuns. E vraiște totul, nu se știe ce e acolo. Singurii care fac ceva sunt cei din DDB”, a mai afirmat fostul jucător al celor de la Dinamo, Vaișcovici. Elevii lui Gane au fost criticați și de către Cornel Dinu, un simbol al roș-albilor.

The post Nu mai suportă situația de la Dinamo: „Să nu retrogradăm sau să dispărem. Vai de mama noastră! Nu jucăm nimic, eu spun ce văd” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă