”Nu mai putem”. Marius Bilașco a prezentat fazele în care CFR a fost ”furată” de Ovidiu Hațegan! Ironia lui Crăciunescu

2 săptămâni in urmă 26

  • Liga 1: Chindia Târgoviște - Poli Iași, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Edi Iordănescu și-a încheiat interviul de la finalul meciului cu expresia "gândul meu merge în alte direcții", iar Ion Crăciunescu a ținut să-l ironizeze. Fostul mare arbitru a comentat mai întâi primul penalty solicitat de campioni, despre care a spus că ar fi putut fi acordat.

Edi Iordănescu a acuzat arbitrajul după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2

"Către intersecție merge, că acolo sunt mai multe sensuri, e intersecție. De exemplu, dacă ar fi să punem în balanță, penalty-urile nu sunt ușoare sau grele, dar eu am spus că nu e o luptă corp la corp, este o ținere, mie mi se pare că îl trage.

Dar dacă punem în balanță cum s-a judecat Craiova cu Botoșani, cu talpa aia din ultimele minute, când nu s-a dat nici penalty, nici eliminare, faza asta pare așa, mai ușor de trecut.

Dar după părerea mea, nu mi se pare un contact ușor, pentru că nu e o luptă corp la corp. Sar amândoi la cap, după care, din spate, îl apucă de umărul drept cu mâna stângă, e puțin dezechilibrat și cade", a spus Crăciunescu referitor la primul posibil penalty.

Faza în cauză, la care CFR Cluj a cerut penalty, a avut loc în minutul 42, la un duel dintre Chipciu și Bancu.

CFR Cluj a solicitat două penalty-uri în meciul cu Universitatea Craiova

Clujenii au solicitat apoi o altă lovitură de pedeapsă în minutul 51, la un duel dintre Acka și Debeljuh.

"După părerea mea, aici e un contact în care nu poți să dai. Amândoi sunt cu mâinile unul pe celălalt, unul cade, altul rămâne în picioare. Eu nu dădeam penalty aici. Dacă Debeljuh îi ia prim-planul, nu cred că are nevoie de mâna asta sus, să se lupte cu Acka. Dar dacă ai o mână sus, atunci îți asumi responsabilitatea", a spus Ion Crăciunescu.

Marius Bilașco a ținut să intervină apoi în emisiune și a adus un filmuleț în care a arătat cum arbitrul Ovidiu Hațegan i-a dezavantajat pe clujeni. Oficialul campionilor a făcut referire la 3 partide.

Prima a fost ce de pe 3 august 2020, în "finala campionatului", când CFR a câștigat cu 3-1 și a luat titlul. Apoi, Bilașco a adus în discuție meciul de pe 11 aprilie 2021, la acel Craiova - CFR 0-0, iar ultima partidă este chiar cea de acum.

Marius Bilașco a venit cu un filmuleț în emisiune

Oficialul clujenilor a avut un dialog cu Ion Crăciunescu, aflat în studioul Fotbal Club.

Marius Bilașco: "Am avut două penalty-uri clare, nu ne-a dat. Aici am avut penalty, cartonaș roșu și gol valabil anulat, iar azi alte două penalty-uri pe care el refuză să ni le dea".

Ion Crăciunescu: "Domnul Bilașco, ați fost atacant. Ei se țin reciproc, se încurcă cu mâinile reciproc acolo la celălalt, deci ăla nu pot să-l iau în considerare"

Marius Bilașco: "Domnul Crăciunescu, vă rog să ne credeți că nu mai putem, suntem la limita răbdării, unde nu cerem decât să ne dea ce e al nostru. Ne-au făcut varză. Păi am avut 8 meciuri, 9 penalty-uri într-un an. Acum mă refer doar la ultimele trei meciuri. Dacă el a avut tupeul să ne arbitreze în halul ăsta la Craiova, cu campionatul pe masă, în meci decisiv... E vorba despre maniera de arbitraj.

Nu contează scorul la care se întâmplă. Poate să fie 7-0, dar dă-ne ce e al nostru. Nu mai putem. Hațegan a arbitrat Champions League, dar să nu ne mai arbitreze pe noi. Asta e dorința noastră și vom face o adresă. Am fost susținătorii arbitrilor români, dar în momentul de față, noi nu mai vrem să ne arbitreze Hațegan. Nu poți să greșești numai împotriva noastră, e inadmisibil. Domnul Becali a făcut presiune și a spus că să nu îi mai arbitreze Kovacs. Și noi spunem să nu ne mai arbitreze Hațegan. Ne-am săturat, ne-a făcut varză".

Etichete: ion craciunescu , marius bilasco , ovidiu hategan , arbitraj cfr cluj universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă