Nu mai este ”Air Jordan” este ”Air Cristiano”! Starul lui Juve, un nou gol de poveste, după cel din 2019

2 luni in urmă 26

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Galerie Foto

Starul portughez al campioanei Italiei a bifat o nouă ”dublă” și un nou record (a ajuns la 32 de goluri în 2020), dar prima sa reușită a fost iar una de poveste.

Cristiano a marcat primul său gol din meciul cu Parma, cu capul, după o fază în care iar a zburat, motiv pentru jurnaliști să-și aducă aminte de inegalabilul Michael ”Air” Jordan, cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor.

”Air Ronaldo este singura companie aeriană din lume care operează zboruri non-stop în timpul pandemiei!”, ”Air Cristiano a zburat din nou”, ”La 18 decembrie 2019, Air Cristiano a început să zboare și de atunci o face mereu”, au fost doar câteva dintre mesajele postat pe twitter.

”Acum un an, Ronaldo și-a luat avionul și a început să zboare”, au titrat și cei de la ESPN, aluzie la golul marcat în decembrie 2019.

Întâmplător sau poate nu, Ronaldo a mai marcat un gol asemănător la data de 18 decembrie 2019. Cristiano a înscris atunci golul victoriei pentru Juventus în meciul cu Sampdoria, terminat cu scorul de 2-1. Cristiano s-a înălțat pentru a lovi balonul cu capul și a atins o înălțime de 2.56 metri!

”Mă bucur că am revenit la victorii și mă bucur pentru că am contribuit și eu cu două reușite. Biceps flexat! Forza Juve”, a fost mesajul pe care Ronaldo l-a postat pe contul său oficial de pe social media.

VIDEO cu golul ”extraterestru” marcat de Ronaldo cu Parma

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , parma - juventus 0-4 video , air cristiano
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă