„Nu mă lăuda prea mult!” Simona Halep, mostră de modestie după ce i-a lăsat un singur game Martei Kostyuk și s-a calificat în finala Transylvania Open! Ce spune despre adversara din ultimul act

1 lună in urmă 18

Simona Halep (30 de ani) rămâne modestă deși a spulberat-o pe Marta Kostyuk (19 ani), scor 6-0, 6-1 în semifinalele turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Simona Halep a rugat-o pe Alexandra Dulgheru să nu o laude prea mult, la interviul acordat pe teren, ținând cont că mai trebuie să-și demonstreze valoarea și în finala turneului din seria WTA 250.

Simona, aflată pe locul 18 mondial, se va lupta pentru trofeul de la Cluj, dar și pentru un cec în valoare de 29.200 de dolari cu Anett Kontaveit (Estonia, 14 WTA), poate cea mai în formă jucătoare din circuit. Estona a câștigat turneul de la Moscova săptămâna trecută, iar în semifinalele Transylvania Open a dispus de Rebecca Peterson (Suedia, 99 WTA), scor 6-3, 6-2.

„Nu mă lăuda prea mult!” Simona Halep, mostră de modestie după ce i-a lăsat un singur game Martei Kostyuk și s-a calificat în finala Transylvania Open

Simona Halep a fost intervievată de Alexandra Dulgheru, pe teren, după victoria spectaculoasă cu Marta Kostyuk! Alexandra a remarcat că Simona și-a năucit toate adversarele de la Cluj-Napoca – nu a pierdut niciun set pe toată durata competiției, iar fostul lider WTA a oferit un răspuns plin de modestie: „Nu mă lăuda prea mult, pentru că mai am un meci mâine! Trebuie să dau totul, să fiu agresivă. Când zâmbesc pe interior, arată bine și exteriorul!

Se pare că turneul meu de casă, am jucat cel mai bun tenis al meu aici și abia aștept să joc finala mâine. Serviciul m-a ajutat azi din nou!
Am toată țara cu mine atunci când joc acasă, de la Wimbledon 2019 nu m-am mai simțit așa motivată! Sper că finala de mâine va fi cu noroc”, a declarat Simona! Despre adversara din finală, Anett Kontaveit, românca a putut spune doar atât: „E on fire!”, făcând referire la faptul că estona este neînvinsă de 9 meciuri în circuitul WTA.

The post „Nu mă lăuda prea mult!” Simona Halep, mostră de modestie după ce i-a lăsat un singur game Martei Kostyuk și s-a calificat în finala Transylvania Open! Ce spune despre adversara din ultimul act appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă