”Nu m-au solicitat, nu mai eram o problemă”. Dezvăluirea lui Gigi Mulțescu, după plecarea de la Dinamo

3 săptămâni in urmă 8

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

Tehnicianul spune că ”alb-roșii” nu i-au propus nicio funcție la clubul dinamovist.

Mulțescu nu mai ocupă nicio funcție la Dinamo

După ce și-a anunțat demisia de pe banca tehnică a lui Dinamo, suporterii acționari ai ”câinilor roșii” i-au propus lui Gigi Mulțescu să ocupe o altă funcție în cadrul clubului.

Cu toate acestea, Mulțescu susține că nu a ajuns nicio ofertă din partea lui Dinamo.

În momentul acesta nu mai am o poziție la Dinamo. S-a vorbit, dar mie nu mi s-a propus nimic. Acum este importantă echipa, clubul trece printr-o situație complicată. Eram disponibil, cum să nu? Uhrin a venit cu stafful lui tehnic, probabil că e de ajuns. Nu trebuie să fie nicio semnătură să-i ajut cu un sfat. Nu m-au mai solicitat, nu mai eram o problemă.

Situația e grea, într-adevăr. E nevoie de un colectiv puternic în acest moment, de jucători cărora să nu le tremure picioarele! Eu spun că, dacă au luciditate, se pot salva", a spus Mulțescu, în direct la Fotbal Club.

Mesajul dinamoviștilor, după demisia lui Gigi Mulțescu

De asemenea, suporterii acționari au precizat că Gigi Mulțescu poate rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, dacă își va dori acest lucru:

"Îi mulțumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Mulțescu, pentru tăria de care a dat dovadă atunci când a acceptat să preia echipa într-un moment atât de dificil. Presiunea a fost uriașă!

Mulțescu va rămâne în cadrul clubului, pe o altă funcție, cât timp dorește, pentru că aici îi este locul! Dinamo are nevoie în continuare de experiența profesionistului desăvârșit care este Gheorghe Mulțescu! Șansele la Cupă sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu și pentru rămânerea în Liga 1. Sunt meciuri cât o finală, toate!", au mai scris dinamoviștii.

Gheorghe Mulțescu (69 de ani) a revenit ca antrenor la Dinamo la data de 16 martie 2021, când l-a înlocuit pe Jerry Gane. Antrenorul a pierdut toate cele patru meciuri - trei în Liga 1 și unul în Cupa României.

Etichete: dinamo bucuresti , gigi multescu , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă