”Nu-l pot uita pe Gigi Becali cu fularul lui Dinamo la gât!” Membrul DDB, marcat de gestul finanțatorului de la FCSB

1 lună in urmă 1

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Cosmin Contra este acuzat, în mod direct, pentru că vrea să falimenteze clubul, dar roș-albii își aruncă un ochi și în curtea rivalilor.

Andrei Gerea, membru marcant al DDB, a apreciat că unii dintre fanii celor de la FCSB sunt de partea DDB, unii au contribuit și cu sume de bani, dar acesta nu-l poate uita pe Gigi Becali.

Andrei Gerea și amintirea cu Gigi Becali pe care nu o va uita niciodată

Mai exact, fostul ministru nu poate uita secvența memorabilă în care Gigi Becali și-a pus fularul cu dinamo la gât.

”Am o amintire foarte plăcută cu Gigi Becali de pe vremea în care a purtat fularul lui Dinamo de gât. O să o păstrez mereu amintirea asta. Da, acolo, la Dinamo.

Era cu fularul de gât și îi creștea inima de dragul echipei Dinamo. Sper să se întoarcă acele vremuri, de fapt sunt convins”, a spus Andrei Gerea, la Digi Sport.

VIDEO cu Andrei Gerea despre Gigi Becali și fularul lui Dinamo

În sezonul 200-2007, FCSB și CFR Cluj s-au duelat pentru locul secund, care asigura prezența în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce Dinamo a câștigat titlul.

După ce Dinamo a învins CFR Cluj în meci direct, scor 1-0, Gigi Becali s-a afișat cu fularul rivalilor din ”Groapă”, pentru a-și arăta recunoștința. Totul s-a întâmplat chiar la stadionul ”câinilor”.

Mai mult, tot atunci s-a zvonit că milionarul din Pipera le-ar fi oferit dinamoviștilor suma de un milion de euro, pentru succesul care ajuta FCSB.

Etichete: gigi becali , program ddb , andrei gerea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă