"Nu înțeleg logica!" Un nou răspuns dat de Mihai Stoica fanilor FCSB

1 săptămână in urmă 13

Liga 1: FC Argeș - Viitorul, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - UTA Arad, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Mustață i-a cerut chiar demisia oficialului gălățean și l-a atacat dur după partida pierdută în Ștefan cel Mare de formația roș-albastră. Principalul reproș adresat managerului general a fost că liderul campionatului s-a bazat în confruntarea cu formația lui Jerry Gane pe foarte mulți tineri. 

Mihai Stoica: "Anul trecut am bătut Dinamo 3-0 în Ștefan cel Mare, în semifinalele Cupei României, cu Pantea, Perianu, Niță și Dumitru"

După ce în cursul zilei de ieri Mihai Stoica i-a răspuns pe contul său de Facebook lui Gheorghe Mustață, aseară oficialul a venit cu o altă precizare, tot pe rețeaua de socializare amintită.

Stoica a făcut referire la un meci de anul trecut, când FCSB a aliniat tot un prim 11 format din jucători foarte tineri.

"Anul trecut am bătut Dinamo 3-0 în Ștefan cel Mare, în semifinalele Cupei României, cu Pantea, Perianu, Niță și Dumitru. Ieri (n.r.: miercuri), la 0-0 la pauză, cu penalty refuzat și ocazie monumentală Oaidă în prima repriză, au intrat Tănase, Olaru și Coman.

Mulți suporteri spun că ne-am bătut joc de ei. Efectiv nu înțeleg logica acestei alegații", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Liderul suporterilor FCSB, Gheorghe Mustaţă, i-a cerut demisia lui Mihai Stoica

”Atât timp cât tu vii să îți bați joc de această echipă și să joci cu Dinamo cu echipa a doua, înseamnă că Meme trebuit să plece acasă! Dă-ți demisia, Meme! Nu ai cum să vii tu să joci cu echipa a doua. Nu Gigi Becali a făcut echipa asta. Eu te știu pe tine, domnule Meme. Tu trebuie să îți dai demisia la ora asta.

Demisie fără discuție! Nu-ți poți bate joc de atâtea milioane de suporterii, să vii să-mi spui mie că joci cu echipa a doua. E mâna lui Meme aici. Se duce la patron și îi spune că trebuie să odihnească jucătorii. Cum să odihnești jucătorii cu Dinamo?

Noi ne dăm sufletul pentru echipa asta și tu joci cu copii de 15-16 ani cu Dinamo? Demisia totală, Meme! Noi, suporterii Stelei (n.r. FCSB), cerem demisia lui Meme Stoica. M-am săturat de câte mii de mesaje primesc de la suporteri. Domnule Meme, eu, în numele suporterilor, transmit ce vor: la revedere!

Asumă-ți rezultatul, pune mâna pe pix și pe hârtie și lasă-ne. Ce transmiți tu ca manager? Nimic! Meme, tu l-ai adus pe Buziuc, tu l-ai adus pe Șut! Ai ochi de manager. Nu spune nimeni că nu ești experimentat, dar acum asumă-ți și dă-ți demisia, asta cer suporterii. ...

Dacă pleacă Meme poate veni oricine, chiar și Narcis Răducan. N-a câștigat nimic de când s-a întors aici. Dacă se dă drumul la fani pe stadioane și Meme nu-și dă demisia noi vom cânta jumătate de secundă pentru Steaua și restul contra lui Meme”, a spus liderul suporterilor la Radio Sport 1.

Etichete: mihai stoica , fcsb , dinamo fcsb , mihai stoica - suporteri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă