Nu este o glumă! Starul UFC Khabib a primit o ofertă din partea unei echipe de fotbal din liga a 3-a din Rusia, FC Kamaz, după ce și-a demonstrat talentul pe gazon

1 lună in urmă 1

Luptătorul Khabib Nurmagomedov a primit o ofertă mai puțin obișnuită, din partea grupării FC Kamaz, din a 3-a ligă de fotbal a Rusiei.

Totul s-a petrecut după ce faimosul luptător și-a demonstrat calitățile de jucător în timpul unui meci de la academia din Dubai a celor de la Spartak Moscova.

FC Kamaz din a 3-a ligă rusă l-a invitat pe celebrul Khabib Nurmagomedov să își facă debutul în fotbal!

Oficialii grupării care luptă pentru promovare în liga a 2-a rusă, FC Kamaz, au postat pe contul de Instagram propunerea pentru Khabib Nurmagomedov: „Noi îți oferim șansa să debutezi în fotbal la echipa noastră. Noi am pregătit un contract pentru tine cu numele tău. Dacă totul merge bine trebuie doar să pui data pe el”.

Cei de la FC Kamaz l-au invitat pe Nurmagomedov să ia parte la un stagiu de pregătire de 3 săptămâni, care se va desfășura la Novorossiysk, cu începere de pe data de 12 februarie.

Khabib, 32 de ani, este un fan înfocat al celor de la Real Madrid, dar asta nu l-a împiedicat să posteze recent o fotografie în care apare alături de starul lui Liverpool, Virgil van Dijk.

Nurmagomedov a ales să se retragă din UFC în luna octombrie a anului trecut, după ce a câștigat prima luptă de la dispariția neașteptată a influentului său tată, care a murit la vârsta de doar 57 de ani.

The post Nu este o glumă! Starul UFC Khabib a primit o ofertă din partea unei echipe de fotbal din liga a 3-a din Rusia, FC Kamaz, după ce și-a demonstrat talentul pe gazon appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă