Nu este în lotul FCSB, dar iubita lui poate cuceri orice suporter! Cum arată și cine este Alexia, cea care îl face fericit pe portarul Răzvan Ducan | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 21

Răzvan Ducan (20 de ani), tânărul portar al lui FCSB împrumutat la mai multe cluburi românești în ultimii ani, are o iubită superbă. În prezent Ducan apără poarta celor de la CS Mioveni. 

Goalkeeperul se iubește cu Alexia, o tânără model, care a strâns peste 9 mii de urmăritori pe Instagram, și care își încântă fanii de multe ori cu imagini incendiare.

Nu este în lotul FCSB, dar iubita lui poate aduce cuceri orice suporter! Cum arată și cine este Alexia, cea care îl face fericit pe portarul Răzvan Ducan

Conform descrierii pe care și-a pus-o contului de pe rețeaua socială, Alexia are și o pasiune pentru dans, aceasta fiind probabil și una dintre calitățile care l-au impresionat pe fotbalistul care este împrumutat în prezent de FCSB la CS Mioveni.

Răzvan Ducan a fost împrumutat de FCSB la Turris Turnu Măgurele, până în momentul în care echipa din Teleorman s-a retras din campionatul Ligii 2. El și-a găsit rapid altă echipă și s-a alăturat lotului lui CS Mioveni cu care va ataca partea a doua a sezonului din Liga 2.

Ducan a apărat poarta celor de la FCSB în meciul epic cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League. Portarul a încasat șase goluri în timpul celor 120 de minute, însă a avut o intervenție importantă în prelungiri și a apărat o lovitură de departajare a sârbilor.

CS Mioveni se luptă pentru promovarea în Liga 1, aflându-se pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2.

 

The post Nu este în lotul FCSB, dar iubita lui poate cuceri orice suporter! Cum arată și cine este Alexia, cea care îl face fericit pe portarul Răzvan Ducan | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă