Nu e ușor să fii antrenor la Rapid! Nicolae Grigore, "sleit de puteri" după înfrângerea cu FK Csikzsereda

1 lună in urmă 2

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Rapid nu a izbutit să-și treacă în cont nicio victorie de la reluarea campionatului și, în urma eșecului usturător cu Csikzsereda, a coborât până pe poziția a șasea, ultima care asigură calificarea în play-off. Nicolae Grigore, tehnicianul giuleștenilor, nu a mai avut putere să vină la flash-interviu, iar Mihai Iosif, secundul său, i-a luat locul.

Mihai Iosif, antrenorul secund al lui Rapid: "Nicolae Grigore e sleit de puteri. Suntem supărați, să câștigăm, asta trebuie schimbat"

"Am venit eu, din cauza faptului că Grig nu se simte bine, nu sunt sub nicio formă vreo săgeată sau la înaintare. Efectiv, a trăit meciul la intensitate maximă şi nu se simte bine. Se simte sleit de puteri total, pentru că a trăit meciul la o intensitate foarte mare, iar el e nu e doar colegul meu, ci şi prietenul meu foarte bun.

Nu mi le explic, chiar nu ni le explicăm. Suntem supăraţi şi prea multe nu sunt de spus. Cu siguranţă (n.r. - promovarea) e în pericol, dar ne vom juca şansa până la capăt, atât pentru play-off, cât şi pentru promovare. Sub nicio formă nu vom abandona, asta categoric. Să câştigăm, aia trebuie schimbat", a declarat Mihai Iosif.

Deunăzi, Marius Șumudică a recunoscut că își dorește să se întoarcă pe banca Rapidului dacă giuleștenii vor promova și conducerea îi va accepta condițiile.

"În cazul în care Rapidul va promova și va exista susținere financiară și condiții de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul și președintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia.

Îmi doresc enorm, îi doresc baftă lui Grig să promoveze. Vreau să-mi fac timp să merg la câteva antrenamente, m-aș duce și la meciuri dacă pot. Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aș putea să mă implic și din punct de vedere financiar, având unele relații cu oameni potenți financiar din Turcia", a spus Marius Șumudică.

VIDEO Rezumat Rapid - FK Csikzsereda 1-3

Etichete: antrenor rapid , nicolae grigore , etapa 18 liga 2 , mihai iosif , rapid csikszereda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă