Nu e un tatuaj! Ce este de fapt pata uriașă de pe spatele lui Badr Hari

2 luni in urmă 43

Nu de puține ori, în mediul online, au avut loc discuții cu privirea la pata uriașă de pe spatele luptătorului Badr Hari (36 de ani). Deși unii spun că ar fi un tatuaj, adevărul este cu totul altul.

Badr Hari tocmai a fost învins de kickboxer-ul român Benny Adegbuyi, prin KO, în gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare.

Cel mai probabil, în următorul meci, Benny va lupta contra câștigătorului dintre Rico Verhoeven și Ben Saddik Jamal, pentru titlul mondial.

Ce este de fapt pata uriașă de pe spatele lui Badr Hari

Deși mulți cred că pata uriașă de pe spatele lui Badr Hari este un tatuaj, adevărul este altul. În realitate, Badr Hari suferă de „Nevul lui Becker”, o pată care apare, de obicei, la bărbați cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani, după o expunere solară.

„Nevul lui Becker afectează de cele mai multe ori subiectul masculin tânăr, între 10 şi 30 ani. El apare după o expunere solară sub forma unor pete plane, de culoare galbenă, acoperite frecvent de peri adesea abundenţi, amplasaţi mai ales pe umeri şi pe piept. Nu este necesar nici un tratament”, scrie site-ul csid.ro.

Benny Adegbuyi, declarație triumfătoare, după ce l-a învins pe „colosul” Badr Hari

Luptătorul român susține că l-a scos la pensie pe Badr Hari, deși își dorește să nu-și încheie cariera. În plus, Benny a declarat că este dispus să-i ofere un meci de revanșă lui Badr Hari.

„Nu prea am dormit. Mă bucur pentru victorie. Cred că e cea mai răsunătoare victorie a unui român împotriva unui străin, fost campion K1, o legendă vie, mă bucur că am reușit să ridic tricolorul sus.

Când am început kickbox-ul mă uitam la finalele lui, mă trezeam noaptea.

Pot să zic că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem în 2021.

Am vorbit foarte puțin cu el după meci, era supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează”, a declarat Benny Adegbuyi, la revenirea în România.

The post Nu e un tatuaj! Ce este de fapt pata uriașă de pe spatele lui Badr Hari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă