„Nu e ok ca unul să mănânce cozonac și restul nimic!”. Poli Iași, reacție categorică după scandalul dintre Cristea și Djuranovic | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 18

Ciprian Paraschiv, președintele clubului Poli Iași, a comentat, în exclusivitate, pentru ProSport, despre scandalul dintre Andrei Cristea și Uros Djuranovic, care ar fi degenerat într-o bătaie.

Scandalul dintre cei doi jucători ar fi pornit din cauza faptului că formația moldavă ar fi plătit în mod diferențiat restanțele financiare ale jucătorilor.

Poli Iași se află pe locul 9 din play-out-ul Ligii 1, cu 14 puncte.

Poli Iași, reacție categorică după scandalul dintre Cristea și Djuranovic

Ciprian Paraschiv consideră anormal gestul Consiliului Director care a plătit în mod diferențiat restanțele salariale și este de părere că acesta a fost principalul motiv pentru care a avut loc scandalul dintre Andrei Cristea și Uros Djuranovic.

„Bun, eu nu cred că s-au luat la bătaie. N-am apucat să aflu exact situația. Într-adevăr, poate s-au certat, se întâmplă în lumea fotbalui să mai existe și certuri. Cred că principalul argument este acea plată diferențiată făcută de cei din Consiliul Director.

E total anormal. Nu e ok ca unul să mănânce cozonac și restul să nu mănânce nimic. O felie de pâine o împarți la toată lumea. Din ce am înțeles din vestiar, nu a fost vorba de o bătaie, pur și simplu ar fi fost o ceartă. Eu nu eram cu băieții, că atunci aș fi știut mult mai multe”, a declarat Ciprian Paraschiv, în exclusivitate, pentru ProSport.

„Nu vreau să comentez nimic pentru că avem nevoie de liniște la echipă pentru a ne salva. Tot ce spun este că jucătorii străini trebuie să respecte Iașiul și România!”, a declarat Andrei Cristea, pentru ProSport, despre scandalul în care s-ar fi aflat printre protagoniști.

The post „Nu e ok ca unul să mănânce cozonac și restul nimic!”. Poli Iași, reacție categorică după scandalul dintre Cristea și Djuranovic | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă