Nu e Octavian Popescu! Gigi Becali poate da lovitura cu un tânăr fotbalist de la FCSB. „De ce să nu-l folosești? Are 18 ani, îl știu de mic!”

1 lună in urmă 26

Valeriu Răchită (51 de ani) crede că Gigi Becali poate da lovitura cu Ianis Stoica, fotbalistul în vârstă de 18 ani de la FCSB.

Fostul mare internațional român este de părere că Ianis Stoica (18 ani) ar putea face față fără probleme la vicecampioana României și le-a dat un sfat oficialilor de la FCSB.

Valeriu Răchită crede că Edi Iordănescu, noul antrenor principal de la FCSB, ar putea să îl forțeze în atac pe Ianis Stoica, fotbalistul în vârstă de 18 ani care și-a trecut deja numele pe tabela de marcaj în sezonul 2021 – 2022 la meciul jucat cu UTA, scor 1-1.

Gigi Becali poate da lovitura cu Ianis Stoica

Fostul fotbalist al Stelei crede că Ianis, fiul lui Pompiliu Stoica, poate deveni atacantul de care trupa finanțată de Gigi Becali are nevoie și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.

„Îl ai pe Ianis Stoica, are 18 ani. De ce să nu îl folosești!? Îl știu de mic. Este un jucător care a crescut foarte mult. Are și fizic, e mai mare decât tatăl lui cu un cap. Este și forțos. Are o ofertă din Italia, cu opțiune de cumpărare. El în stânga se simte cel mai bine, să intre pe piciorul drept. Dar și ca vârf de atac. Este titular și căpitanul echipei U19. Îi prevăd un viitor foarte bun, dar să fie jucat.

A intrat câteva meciuri și apoi a dispărut. A avut ocazii, a dat golul la Arad, a scos un punct. Cu Mediaș l-au scos în minutul 90”, a spus Vivi Răchită, la Ora Exactă în Sport.

Ianis Stoica este un produs al academiei FCSB

Ianis Stoica este un produs al academiei lui FCSB, iar în trecut a jucat sub formă de împrumut la echipe precum Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus și CSM Slatina. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro a adunat 8 prezențe în tricoul roș-albastru și a dat două goluri.

The post Nu e Octavian Popescu! Gigi Becali poate da lovitura cu un tânăr fotbalist de la FCSB. „De ce să nu-l folosești? Are 18 ani, îl știu de mic!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă