”Nu e o revanșă”. Discursul lui Mircea Lucescu după ce și-a învins fosta echipă și e aproape de titlu

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

La conferința de presă susținută după joc, Mircea Lucescu a recunoscut că derby-ul nu a oferit cel mai spectaculos fotbal, însă organizarea defensivă bună pe care a avut-o Dinamo Kiev a contat decisiv în stabilirea rezultatului final.

Discursul lui Mircea Lucescu, după ce a pus o mână pe titlu cu Dinamo Kiev

A fost greu să organizez echipa și să obțin rezultate într-un timp atât de scurt. Dar am reușit. Din punct de vedere uman, n-a fost ușor pentru mine împotriva lui Șahtior, dar nu se poate vorbi despre revanșă.

N-a fost un meci spectaculos, a fost o confruntare între două rivale. A fost un meci foarte important pentru noi, pentru că dacă am fi pierdut puncte, Șahtior s-ar fi apropiat în clasament. 

Noi am reușit să organizăm foarte bine apărarea. Din experiența mea știu că printr-o astfel de organizare defensivă reușești să câștigi titluri”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit Sport.ua.

După victoria cu Șahtior, Dinamo Kiev, formație care nu a mai pierdut în campionat din 8 noiembrie, de la turul cu fosta echipă a lui Mircea Lucescu, 0-3, are un avans de 10 puncte în fața rivalei, cu doar patru etape rămase de disputat.

Formația lui Mircea Lucescu are chiar șansa eventului la primul sezon cu antrenorul român pe bancă, fiind încă angrenată și în Cupa Ucrainei. Miercuri, Dinamo Kiev va juca împotriva Ahrobiznes Volochysk, în semifinalele competiției. Pe cealaltă jumătate de tablou, pentru un loc în ultimul act se luptă Oleksandria și Zorya Luhansk.

Etichete: mircea lucescu , ucraina , dinamo kiev , sahtior dinamo kiev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă