Nu e bun nici ca soluție de avarie la FCSB! ”Ce autoritate mai are Vintilă în vestiar după cum a fost schimbat?!”

2 months ago 3

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Delegația roș-albaștrilor a plecat spre Serbia fără cei mai importanți oameni de pe banca tehnică, în frunte cu antrenorul principal Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert, după ce au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Bogdan Argeș Vintilă, soluție de urgență 

Bucureștenii au obţinut o derogare de la UEFA în cazul lui Mihai Pintilii, care nu deţine licenţa Pro, dar au apelat și la o soluție de urgență - fostul tehnician, Bogdan Argeș Vintilă a fost şi el luat în Serbia. El rămăsese în cadrul clubului după venirea lui Toni Petrea.

Însă fostul președinte de imagine, Helmut Duckadam, este sceptic în privința acestei decizii.    

„Vintilă nu mai are autoritate asupra jucătorilor. A fost schimbat cum a fost schimbat, eu cred că nu mai are cum să apară în fața lor,” a declarat Helmut Duckadam la Fotbal Club.

Acesta a fost surprins și de eșecul suferit de echipa lui Toni Petrea la Voluntari după un start de sezon cu victorii la scor de 3-0. 

„Se pare că jucătorii de la FCSB au revenit la vechile metehne, au jucat fiecare pentru el. FCSB are jucători, dar nu are echipă și când nu joacă ca o echipă îi poate bate oricine,” a spus Duckadam.

Etichete: mihai pintilii , bogdan arges vintila , bogdan arges vintila fcsb , fk backa topola fcsb , toni petrea coronavirus
Read Entire Article
Powered By Seo Tools