Nu doar selecționata lui Adrian Mutu va reprezenta România la Euro U21! Arbitrul ”convocat” de UEFA pentru turneul final

2 luni in urmă 3

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

Federația Română de Fotbal a anunțat că centralul Horațiu Feșnic a fost inclus de UEFA pe lista arbitrilor care vor oficia în faza grupelor Campionatului European din Ungaria și Slovenia, programată în perioada 24 - 30 martie.

Horațiu Feșnic va arbitra la Euro U21

De asemenea, și Felix Grigore, managerul departamentului de competiții al FRF, va fi prezent în prima fază a Euro U21, în calitate de delegat UEFA.

Ediția din 2021 a Campionatului European de tineret, a doua consecutivă pentru reprezentativa României, se va desfășura într-un format atipic pentru o astfel de competiție, cu 16 participante. De asemenea, un alt lucru inedit la Euro U21 2021 este faptul că faza grupelor se va disputa între 24 și 30 martie, în timp ce jocurile eliminatorii sunt programate în perioada 31 mai - 6 iunie.

România U21 a fost repartizată în grupa A din cadrul turneului final, alături de Olanda, Germania și Ungaria.

”Tricolorii mici” vor debuta la Euro pe 24 martie, de la 22:00, împotriva Olandei. În runda a doua, trei zile mai târziu, de la 19:00, România va întâlni Ungaria, în timp ce pe 30 martie, de la aceeași oră, se va juca meciul cu Germania.

Grupele EURO 2021 U21

Grupa A

UngariaGermania
RomâniaȚările de Jos (Olanda)

Grupa B

SloveniaSpaniaCehiaSpania

Grupa C

RusiaIslandaFranțaDanemarca

Grupa D

PortugaliaCroațiaAngliaElveția Etichete: campionatul european de tineret , horatiu fesnic , euro u21 ungaria slovenia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă