"Nu a avut copilărie!" Ce simte un tată când fiul lui marchează la debutul în națională

2 săptămâni in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Sigur pe el, curajos în fața unor adversari duri și cu o mare disponibilitate la efort, fostul atacant de la Craiova a gestionat cu luciditate, aseară, toate fazele în care a fost implicat. A intrat în debutul partidei în locul lui Florinel Coman, accidentat, și a impulsionat atacul tricolorilor. 

A evoluat în banda stângă, dar intrat în dese rânduri și în centru, dinamizând ofensiva formată din Keșeru și Florin Tănase. A avut o contribuție și în plan defensiv, încercând să-și ajute fostul coleg de la Craiova, Nicușor Bancu. 

Mihăilă și-a valorificat viteza superioară în meciul de pe Național Arena, o calitate de bază în fotbalul modern. Tatăl său, Marian Mihăilă, a vorbit în această dimineață despre calitatea cu care a fost înzestrat atacantul Parmei.

"A fost atuul lui de mic, de când avea 10-11 ani. Așa a început și fotbalul. Prin viteză s-a făcut remarcat și a ajuns la Craiova. Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare. Ne bucurăm de reușitele lui și, mai ales, de acest gol care a bucurat o țară întreagă.

Suntem foarte mândri de el, suntem fericiți și îi urăm succes. Ne mândrim cu el!", și-a început la ProX discursul părintele internaționalului de la Parma.

Marian Mihăilă știe că performanța cere sacrificii și a evocat momentele în care fiul său punea primii pași pe treptele performanței.

"Fiind plecat de mic de acasă, am încercat să fim aproape de el, știm că i-a fost greu la Craiova și a trecut printr-o perioadă dură, ca și cum ar fi fost în armată. A fost singur, a încercat să fie cuminte. I-a plăcut ce face, fotbalul, și s-a ținut de el. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum are rezultate pe măsură.

Știe prin ce a trecut, nu a avut copilărie, a stat la cămin sub îndrumarea antrenorilor. Le mulțumesc că au avut grijă de el, că l-au crescut, au avut încredere in el. Sper să o țina tot așa și să ne bucure în continuare cu evoluțiile lui", a mai spus Marian Mihăilă.

Etichete: romania , romania macedonia de nord , velentin mihaila , marian mihaila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă