Novak Djokovic vrea să câștige Roland Garros, dar are o mare problemă! "Ai vreun sfat prin care îl pot învinge pe Nadal?"

1 lună in urmă 7

Liga 3: Steaua - FCSB 2, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - FCSB, 20:00, sâmbătă, Digi Sport 1

Novak Djokovic este "Numărul 1 istoric" în tenisul masculin, după ce l-a depășit pe Roger Federer în topul jucătorilor cu cele mai multe săptămâni (311) petrecute în fruntea clasamentului ATP. Sârbul și-a propus în acest sezon să devină primul tenismen din istorie care să câștige de cel puțin două ori toate cele patru turnee de Grand Slam. Marele obstacol în calea îndeplinirii visului sârbului este Rafael Nadal.

Novak Djokovic: "Roland Garros are o mare problemă pe numele ei Rafa Nadal"

Djokovic a cucerit 18 titluri de Grand Slam (Australian Open - 9, Wimbledon - 5, US Open - 3, Roland Garros - 1). Campionul din Serbia a anunțat că obiectivul său în 2021 este acela de a cucerit un nou trofeu pe zgura pariziană. Misiunea sa nu va fi deloc una ușoară. Rafael Nadal, "regele de la Paris", are un palmares imposibil de egalat la French Open.

13 trofee, 100 de victorii și doar 2 înfrângeri, 4 titluri câștigate fără să piardă niciun set și 6-1 la meciurile directe cu Novak Djokovic, sunt cifrele impresionante ale lui Rafael Nadal la Roland Garros. Cu excepția sârbului, doar Robin Soderling a mai reușit să se impună în fața lui Nadal în capitala Franței.

"Roland Garros are o mare problemă pe numele ei Rafa Nadal, dar voi încerca. Este cea mai mare provocare a acestei generații și îmi plac foarte aceste provocări. Dacă ai vreun sfat prin care să-l pot învinge te rog să mă ajuți.

Trebuie să recunosc că prioritatea numărul 1 în acest an este câștigarea turneului de la Roland Garros. O să-mi organizez calendarul pentru a putea să ajung la forma maximă pe zgura pariziană", a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Etichete: novak djokovic , rafael nadal , roland garros , djokovic roland garros
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă